Koti Skypen Linux-versio

Skypen Linux-versioon kirjautuminen Microsoft-tilin avulla

Skypen Linux-versioon voi kirjautua useilla eri tavoilla, joten voit käyttää Skypeä ja Microsoft-palveluja itsellesi sopivalla tavalla.

Voit kirjautua sisään Skypeen Microsoft-tilillä ja linkittää sen Skype-tiliisi. Ei huolta: Microsoft-tilin luominen käy helposti, ja jos käytät esimerkiksi Hotmailia, Messengeriä tai Xboxia, sinulla on jo Microsoft-tili.

Seuraavissa kohdissa on lisätietoja siitä, miten voit kirjautua sisään Skypen Linux-versioon.

Microsoft-tilin avulla voit käyttää Microsoft-palveluja – kuten Outlook.comia, Hotmailia, OneDrivea tai Xbox LIVE -palvelua – samalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Jos jokin noista palveluista on käytössäsi, sinulla on jo Microsoft-tili.

Jos sinulla ei vielä ole Microsoft-tiliä, voit luoda sen helposti.

Voit kirjautua sisään Skypeen Microsoft-tililläsi ja linkittää sen Skype-tiliisi. Sen jälkeen voit keskustella Messenger-kaveriesi kanssa suoraan Skypestä ja soittaa heille ilmaisia Skype-puheluja.

Skype- ja Microsoft-tilien linkittäminen:

1. Avaa Skype.
    2. Valitse Microsoft-tili.

Microsoft-tilivaihtoehto on valittu Skypen kirjautumisnäytössä.

1. Anna Microsoftin sähköpostiosoite ja salasana.* Valitse Kirjaa minut sisään Skypen käynnistyessä, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti Microsoft-tililläsi joka kerta, kun käynnistät Skypen. Valitse sitten Kirjaudu sisään.

Kirjaudu sisään Microsoft-tilillä -näyttö.

* Jos sinulla ei vielä ole Microsoft-tiliä, valitse Kirjaudu nyt ja noudata näytön ohjeita. Kun olet valmis, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

1. Kirjaudu sisään Skype-nimellä ja salasanalla valitsemalla Minulla on Skype-tili.

Minulla on Skype tili -vaihtoehto valittu kirjautumisen aikana.

1. Kirjoita Skype-nimesi ja salasanasi ja klikkaa sitten vaihtoehtoa Kirjaudu sisään.

Kirjoita Skype-tilin tiedot -näyttö.

1. Microsoft- ja Skype-tilit näkyvät vierekkäin. Jos kaikki on kunnossa, valitse Jatka

Tilien linkittämisen viimeisessä vaiheessa on valittu Jatka-vaihtoehto.

Olet nyt kirjautunut sisään Skypeen Microsoft-tililläsi, ja tilisi on linkitetty toisiinsa.

Kirjaudu sisään Skypeen seuraavalla kerralla Microsoft-tililläsi.

Jos haluat kirjautua Skypeen toisessa laitteessa, kirjaudu sisään Microsoft-tililläsi ja anna Microsoft-tilisi tiedot.

Jos sinulla on useita Skype- tai Microsoft-tilejä (esimerkiksi yksityis- ja työkäyttöön) ja linkitit väärät tilit, voit helposti poistaa linkityksen ja linkittää sen jälkeen haluamasi Skype- ja Microsoft-tilit.

Käytät jo Microsoft-palveluja, mutta olet kenties siirtynyt Linuxin käyttäjäksi ja haluat kokeilla Skypeä. Jos olet ladannut ja asentanut Skypen Linux-version etkä osaa kirjautua sisään, älä huoli, sillä se on helppoa:

1. Avaa Skype.
    2. Valitse Microsoft-tili.

Microsoft-tilivaihtoehto on valittu Skypen kirjautumisnäytössä.

1. Anna Microsoftin sähköpostiosoite ja salasana. Valitse Kirjaa minut sisään kun Skype käynnistyy -valintaruutu, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti Microsoft-tililläsi aina kun käynnistät Skypen. Valitse sitten Kirjaudu sisään.

Kirjaudu sisään Microsoft-tilillä -näyttö.

1. Valitse Olen uusi Skypen käyttäjä, jotta voit kirjautua sisään Microsoft-tililläsi.

Olen uusi Skypen käyttäjä -vaihtoehto valittu kirjautumisen aikana.

1. Lue käyttöehdot ja valitse Hyväksyn – liityn Skypeen.

Skypen käyttöehdot ja Hyväksyn – liityn Skypeen -vaihtoehto valittu.

Olet nyt luonut uuden Skype-tilin Microsoft-tililläsi. Kirjaudu sisään Skypeen seuraavalla kerralla antamalla Microsoft-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.

Voit nyt pitää yhteyttä Skypessä oleviin kavereihisi ja soittaa heille ilmaisia Skype-puheluja. Lisäksi voit lähettää pikaviestejä Messenger-kavereillesi.

Jos haluat kirjautua Skypeen toisessa laitteessa, kirjaudu sisään Microsoft-tililläsi ja anna Microsoft-tilisi tiedot.

Jos sinulla ei ole Microsoft-tiliä etkä ole koskaan käyttänyt Skypeä, ei huolta. Kun olet ladannut ja asentanut Skypen Linux-version laitteeseesi, alkuun pääseminen on helppoa.

1. Avaa Skype.
    2. Valitse Microsoft-tili.

Microsoft-tilivaihtoehto on valittu Skypen kirjautumisnäytössä.

1. Valitse Kirjaudu sisään nyt ja luo uusi Microsoft-tili noudattamalla ohjeita.

Kirjaudu sisään Microsoft-tilillä -näyttö.

1. Valitse Olen uusi Skypen käyttäjä.

Olen uusi Skypen käyttäjä -vaihtoehto valittu kirjautumisen aikana.

1. Lue käyttöehdot ja valitse Hyväksyn – liityn Skypeen.

Skypen käyttöehdot ja Hyväksyn – liityn Skypeen -vaihtoehto valittu.

Olet nyt luonut uuden Skype-tilin uudella Microsoft-tililläsi, ja tilisi on linkitetty toisiinsa. Olet nyt kirjautunut Skypeen Microsoft-tililläsi.

Kirjaudu sisään Skypeen seuraavalla kerralla antamalla Microsoft-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.

Jos haluat kirjautua Skypeen toisessa laitteessa, kirjaudu sisään Microsoft-tililläsi ja anna Microsoft-tilisi tiedot.

Kirjautuminen Skypen Linux-versioon Skype-tilillä:

1. Avaa Skype.
    2. Anna Skype-nimesi ja salasanasi.
    3. Valitse Kirjaudu sisään.

Skypen kirjautumisnäytössä on valittu Skype-nimi ja salasana.

Voit myös luoda uuden Microsoft-tilin ja linkittää sen Skype-tiliisi.

Voit nauttia kaikista Skypen loistavista ominaisuuksista ja saat paljon lisähyötyjä, kun kirjaudut Skypeen Microsoft-tililläsi:

• yksi salasana vähemmän muistettavana
    • parannettu tilin suojaus
    • helpompi ja turvallisempi salasanan palautus
    • Microsoftin verkkopalvelujen käyttäminen.

Lisätietoja siitä, mitä tapahtuu, kun kirjaudut sisään Skypeen Microsoft-tililläsi.