Ohje Android

Millä kielillä Skypen Android-versio on saatavana?

Skypen Android-versio on saatavana seuraavilla kielillä (puhelimesi tai taulutietokoneesi kieliasetusten mukaan):

  • arabia
  • portugali (Brasilia)
  • bulgaria
  • katalaani
  • kroatia
  • tšekki
  • tanska
  • hollanti
  • englanti
  • viro
  • suomi
  • ranska
  • saksa
  • kreikka
  • heprea
  • hindi
  • unkari
  • indonesia
  • italia
  • japani
  • korea
  • latvia
  • liettua
  • puola
  • romania
  • venäjä
  • serbia (latinalainen)
  • kiina (yksinkertaistettu)
  • slovakki
  • sloveeni
  • espanja
  • ruotsi
  • kiina (perinteinen)
  • turkki
  • ukraina
  • vietnam

Jos mikään näitä kielistä ei ole käytössä laitteessasi, Skype asennetaan oletuksena englanninkielisenä.

 

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Tietoja Skypestä" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt