Miksi osa Skypen ominaisuuksista ei enää ole käytettävissä?

Takaisin hakutuloksiin

Pyrimme jatkuvasti parantamaan Skype-kokemustasi. Toisinaan se tarkoittaa, että Skypen ominaisuudet tai tuotteet, jotka eivät välttämättä enää palvele Skypen käyttäjiä parhaalla mahdollisella tavalla, voidaan lopettaa tai poistaa.

Tässä luettelossa on eritelty Skypen ominaisuudet, jotka on lopetettu:

Cortana-botti: Pilvipohjainen henkilökohtainen avustaja, jonka avulla käyttäjät saattoivat asettaa tehtäviä tai etsiä tietoja Skypessä, kuten ravintoloita tai elokuvien esitysaikoja.

Skypestä poistetut apuohjelmat: Microsoft To-Do, Bing-GIF-kuvat, Bing-kuvat, Bing-ravintolat, Bing-haku, Bing-videot, GIPHY, YouTube, Tenor, MojiLaLa, MSN Sää, Gfycat, Vlipsy, TuneMoji, TripAdvisor, News, StubHub.

MySpace-integrointi: Lopetettu Skype 5.0 -versiossa. MySpace on yhteisöpalvelu. Skype- ja MySpace-profiilitiedot oli mahdollista yhdistää ja Skypen kontaktiluetteloon oli mahdollista lisätä Skypeä käyttäviä MySpace-käyttäjiä.

Julkiset keskustelut: Lopetettu Skype 4.0 -versiossa. Tämän ominaisuuden avulla Skype-käyttäjät saattoivat kokoontua keskustelemaan valituista aiheista lähettämättä yhteyspyyntöjä.

Skypen integrointi Slackiin: Voit soittaa ilmaisia Skype-puheluita suoraan Slackista.

SkypeMe!: SkypeMe!-tilan valinneet Skype-käyttäjät olivat keskusteluissa kaikkien käyttäjien tavoitettavissa – myös sellaisten käyttäjien, joita he eivät tunteneet ja joiden kanssa he eivät olleet jakaneet yhteystietojaan. SkypeFind: SkypeFind oli yritystietohakemisto, jota muokattiin yhteisövoimin.

Skype Prime: Lopetettu Skype 4.0 -versiossa.Kyseessä oli neuvontapalveluiden hakemisto. Nämä palvelut toimittivat neuvonta- tai koulutuspalveluita Skypen välityksellä. Puheluista veloitettiin sekä soittajien että neuvontapalveluiden toimittajien hyväksymien hintojen mukaisesti.

Skype Pro: Tarjosi Skype-käyttäjille puheluetuja pientä kuukausimaksua vastaan. Skype Pro -palvelun tilalla toimii nyt Skype-paketit, jonka edut ovat entistäkin paremmat.

Skype Premium: Palvelu, jolla saattoi soittaa ryhmävideopuheluja (nyt maksuttomia kaikille käyttäjille) ja rajoittamattomasti puheluja matka- ja lankapuhelimiin asiakkaan valitsemaan maahan.

Skype WiFi: Mahdollisti Skype-saldon käytön maksutapana julkisissa WiFi-hotspoteissa ympäri maailmaa.

Kohokohdat Skypessä: Mahdollisti kuvan tai videon tallentamisen ja sen lisäämisen kohokohtiin tai jakamisen suoraan yhteystietojen kanssa.