Miksi osa Skypen ominaisuuksista ei enää ole käytettävissä?

Pyrimme jatkuvasti parantamaan Skype-kokemustasi. Toisinaan se tarkoittaa, että Skypen ominaisuudet tai tuotteet, jotka eivät välttämättä enää palvele Skypen käyttäjiä parhaalla mahdollisella tavalla, voidaan lopettaa tai poistaa.

Tässä luettelossa on eritelty Skypen ominaisuudet, jotka on lopetettu:

MySpace-integrointi: Lopetettu Skype 5,0 -versiossa. MySpace on yhteisöpalvelu. Skype- ja MySpace-profiilitiedot oli mahdollista yhdistää ja Skypen kontaktiluetteloon oli mahdollista lisätä Skypeä käyttäviä MySpace-käyttäjiä.

Julkiset keskustelut: Lopetettu Skype 4.0 -versiossa. Tämän ominaisuuden avulla Skype-käyttäjät saattoivat kokoontua keskustelemaan valituista aiheista lähettämättä kontaktipyyntöjä.

Rahan lähettäminen: Tämän ominaisuuden avulla Skype-käyttäjät saattoivat lähettää ja vastaanottaa rahaa PayPal*-tiliään käyttäen. Nyt kehotamme käyttämään PayPal-palvelua suoraan.

*Skype ei vastaa ulkoisten sivustojen sisällöstä.

Skype Lite: Tämä oli matkapuhelimille tarkoitettu Skype-sovellus. Se tuki eri käyttöympäristöjä, kuten Java-, Android- ja BlackBerry®-ympäristöjä. Se päätettiin lopettaa, koska sen laatu ei vastannut odotuksiamme. Skype on nyt saatavana moneen eri mobiiliympäristöön, joten voit milloin tahansa ladata sen mobiililaitteeseesi.

SkypeMe!: SkypeMe!-tilan valinneet Skype-käyttäjät olivat keskusteluissa kaikkien käyttäjien tavoitettavissa – myös sellaisten käyttäjien, joita he eivät tunteneet ja joiden kanssa he eivät olleet jakaneet yhteystietojaan.

SkypeFind: SkypeFind oli yritystietohakemisto, jota muokattiin yhteisövoimin.

Skype Prime: Lopetettu Skype 4.0 -versiossa. Kyseessä oli neuvontapalveluiden hakemisto. Nämä palvelut toimittivat neuvonta- tai koulutuspalveluita Skypen välityksellä. Puheluista veloitettiin sekä soittajien että neuvontapalveluiden toimittajien hyväksymien hintojen mukaisesti.

Skype Pro: Palvelu, joka toimitti Skype-käyttäjille puheluetuja pientä kuukausimaksua vastaan. Skype Pro -palvelun tilalla toimii nyt Skype-paketit, jonka edut ovat entistäkin paremmat.

Skype Premium: Palvelu, jolla saattoi soittaa ryhmänäköpuheluja (nyt maksuttomia kaikille käyttäjille) ja rajoittamattomasti puheluja matka- ja lankapuhelimiin asiakkaan valitsemaan maahan.