Miten paljon Skype-puhelut maksavat au-puhelimessa?

Skype on au -versio on ilmainen, jos sinulla on IS Flat- tai LTE Flat -sopimus tai jokin muu puheminuuttisopimus.

Sinulta veloitetaan 934 jeniä (ei sisällä veroja, jotka veloitetaan tämän lisäksi) kuukaudessa, jos sinulla ei ole IS Flat- tai LTE Flat -sopimusta tai muuta puheminuuttisopimusta.

Huomaa, että tämä kuukausimaksu on voimassa, jos olet soittanut tai vastaanottanut yhdenkin Skype-puhelun Skype on au -versiossa kyseisen kuun aikana.

Lisätietoja puheminuuttisopimuksista, joiden avulla voit soittaa ja vastaanottaa Skype-puheluja Skype on au -versiossa ilmaiseksi.