Ohje Windows RT

Soittaa lankapuhelimiin ja kännyköihin SkypenWindows RT

Oletko ladannut Skypen ja olitte? Sen jälkeen voit saada soittaa.

Voit tehdä edullisia puhelut lankapuhelimiin ja kännyköihin Skypen Windows RT, vähän Skype Credit (maksaa puheluista) tai kuukausittainen tilaus. Anna puhelinnumero numeronäppäimien avulla tai soittaa tallennetaan henkilön profiili, kun he ovat offline Skype.

3" data-uuid ="_UtngGvqW3o"id ="youtubeVideoPlayer">

Voit soittaa Numeronäppäimien käyttäminen

1. Aloita Skype.
  2. Napauta tai napsauta sininen Uusi puhelu -kuvaketta vasemmassa yläkulmassa Skype Home.

Valintapaneelin näkyy.

1. Soittaa numeroon haluat soittaa, napauta tai napsauta vihreää puhelunäppäintä kuvaketta alla valintapaneelin.

1. Jos soitat ulkomaille, valitse maa haluat soittaa lippu valikko avattavasta luettelosta edellä valintapaneelin. Maan numero lisätään automaattisesti, kun puhelu alkaa.

Voit myös viimeisimmät puhelut-luettelosta oikealla puolella näytön. Napauta tai napsauta vihreää puhelunäppäintä painettuna kutsuttavan henkilön vierestä.

Soittaminen tai kännykästä

Jos yhteystietoon on tallennettu puhelinnumero profiiliaan, on helppo soittaa heille, kun he eivät ole Skype:

1. Aloita Skype.
  2. Ihmiset tai SuosikitValitse kontakti, johon haluat soittaa.
  3. Avautuvassa ikkunassa Napauta tai napsauta vihreää puhelunäppäintä-kuvaketta ja valitse numero luettelosta.

Soittaa äskettäin valittuun numeroon

1. Aloita Skype.
  2. Napauta tai napsauta hotelliin Skype vasemmassa yläkulmassa.
  3. Viimeisimmät puhelut näkyvät. Valitse kontakti, johon haluat soittaa.
  4. Avautuvassa ikkunassa Napauta tai napsauta vihreää puhelunäppäintä ikoni jotta alku herättää.

Hyödyllisiä asioita voit tehdä puhelun

1. Mene takaisin Skype Home nähdä viime aikoina käydyistä keskusteluista, Suosikit tai ihmisiä.
  2. Kytke kamera päälle/pois.
  3. Mykistää mikrofonin, niin toinen henkilö ei kuule sinua.
  4. Näytä chat-ikkuna, joten voit pikaviesti henkilö puhut tai avaa dial pad, joten voit soittaa laajennuksia tai tehdä DTMF-ääniä.
  5. Lopettaa puhelun.
  6. Kun vastaanotat pikaviestin (IM), oranssi piste vastaanotettujen viestien määrä näkyy näytön oikeassa yläkulmassa.

Lisätietoja yhteystietojen lisääminen.