Ohje Windows RT

Lähettämällä tekstiviestejä SkypenWindows RT

Voit lähettää tekstiviestejä numeroon, joka voi vastaanottaa (eli useimmissa matkapuhelimissa ja joitakin lankapuhelimiin) ja yhteystietoihin, joilla on yksi nämä numerot tallennetaan niiden profiili. Kaikki mitä tarvitset on hieman Skype Credit.

Lähettää tekstiviestin ystäväsi

1. Aloita Skype.
  2. Valitse kontakti, jonka haluat lähettää SMS kirjoitus asia jotta. Jos kontakti ei ole lueteltu suosikkeihin tai ihmiset, valitse vain oikea nuoli The right arrow icon. vieressä ihmiset nähdä kaikki yhteystiedot.
  3. Keskustelu-ruudun yläpuolella Valitse Skypen kautta.

via Skype selected in the conversation window.

1. Jos kyseisellä henkilöllä on puhelinnumero tallennetaan niiden profiili, valitse numero.

The phone number of the contact you want to text, displayed.

Jos ei ole puhelinnumero tallennetaan niiden profiili, Valitse, kirjoita luku ja tallenna se.

1. Kirjoita viestisi keskustelu-ruutuun sitten Napauta tai napsauta Lähetä.

Luovutus SMS-tekstiviesti SMS vieressä SMS kirjoitus asia tarkistetaan The tick icon . Valitettavasti olet lähettänyt SMS kirjoitus asia jotta henkilö voi vastata sinulle Skype.

Lähettää tekstiviestin numeroon ei tallennettu kontaktiksi

1. Aloita Skype.
  2. Napauta tai napsauta sininen puhelimet kuvaketta vasemmassa yläkulmassa Skype Home.

The call phone icon selected in <span class= 2" height ="304"src="https://az705183.vo.msecnd.net/onlinesupportmedia/onlinesupport/media/skype/fa12103_e.png "leveys ="540"/>

Valintapaneelin näkyy.

1. Jos kirjoitat ulkomailla, valitse maa lippu valikko avattavasta luettelosta edellä valintapaneelin.
  2. Anna puhelinnumero ja valitse sininen SMS kuvake alla valintapaneelin.

SMS icon selected after entering the phone number

1. Kirjoita viestisi keskustelu lyödä aikaa nojautua-lta irtoseinä ja napauta tai paina Enter. Jos haluat lisätä rivinvaihdon SMS kirjoitus asia, käytä näppäimistön Shift - ja Enter -näppäinyhdistelmää.

Luovutus SMS-tekstiviesti SMS vieressä SMS kirjoitus asia tarkistetaan The tick icon . Valitettavasti olet lähettänyt SMS kirjoitus asia jotta henkilö voi vastata sinulle Skype.

Ongelmia etenkin ulkomaille lähetettävät tekstiviestit? Lue näitä vianetsintävinkkejä.

Saat lisää ohjeita lähettämällä tekstiviestejä, Skype yhteisön.