Ohje Windows RT

Pikaviestien lähettäminen SkypenWindows RT

Skypen Windows RT, se on helppo ottaa yhteyttä ystävillesi lähettämällä pikaviestin tai kaksi, tai kolme tai kymmenen.

Seuraavat opas auttaa sinua pääsemään alkuun pikaviestien lähettäminen Skypen Windows RT:

Pikaviestin lähettäminen

Se on erittäin helppo pikaviestin Skypen Windows RT:

1. Aloita Skype.
  2. Valitse Suosikit tai ihmisiä, IM yhteystieto. Jos kontakti ei ole luettelossa, valitse oikea nuolta ihmiset nähdä kaikki yhteystiedot.

The right arrow next to people to see all contacts.

1. Kirjoita viestisi keskustelu-ruutuun sitten Napauta tai paina Enter.

The conversation box with a message entered.

Jos yhteystiedot sijaitsevat offline, viestisi saattaa antaa heti jos olet niin cloud-yhteensopivia laitteita. Voit myös lähettää tekstiviestejä tai soittaa heille heidän kännykkää tai lankapuhelimiin.

Muokkaaminen tai poistaminen pikaviesti

Voit muokata tai poistaa pikaviesti, kun olet lähettänyt sen (voit muokata tai poistaa 60 minuutin kuluessa lähetit viestin):

1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella (tai napauta ja pidä) viestin chat-ikkunassa.

2. Jos haluat muokata viestin, napauta tai napsauta Muokkaa viestiä.

3. Tee korjaukset ikkunassa ja paina Enter.

4. Jos haluat poistaa viestin, napsauttamalla viestin chat-ikkunassa hiiren kakkospainikkeella ja napauta Poista viestiä. Poistettu viesti näkyy seuraavasti:

Vastaaminen IM

Skypen Windows RT on helppo nähdä, kun olet saanut pikaviestin.

Kun joku lähettää sinulle Pikaviestin, löydät lukemattomia viestejä mukaan hotelliin Skype Home.

An instant message displayed under recent.

Vastata, vain Valitse keskustelu, kirjoita viesti ja napauta tai paina Enter.

Jos sinulla on toinen keskustelu, soita tai video soittaa ja joku lähettää sinulle viestin, oranssi piste The orange dot with the number of unread messages that pops up when a person receives an instant message while being in another conversation or call. ja lukemattomien viestien määrä tulee näkyviin näytön oikeassa yläkulmassa. Napauta tai napsauta dot lukemattomat viestit.

Jos käytät toista ohjelmaa, ja Skype-ilmoitukset ovat käytössä, näet IM ilmoitus näkyy näytön oikeassa yläkulmassa. Napauta tai napsauta sen vastata.

An IM notification displayed in the top right corner of the screen.

IM-asetusten muuttaminen

Voit muuttaa IM tietosuoja-asetukset ja tiettyjä IM toimintoja milloin tahansa:

1. Aloita Skype.
  2. Vuonna Skype Home, siirrä hiirtä näytön oikeassa alakulmassa tai pyyhkäisemällä oikealle. Hurmaa , jotka näkyvät valitse asetukset.

The Settings option selected in the charms.

1. Valitse asetukset -paneeli asetukset IM-asetusten muuttaminen:
  • Päättää, kenen annat pikaviestejä. Valitse Kaikki tai vain omat yhteystiedot.
  • Valitse tyhjentäminen poistaa kaikki pikaviestit kaikki keskustelut olet koskaan ollut kontaktiesi kanssa. Keskusteluhistoria poistetaan videoviestejä. Kun poistat keskustelun historiaa, se ei voi palauttaa.
  1. Valitse asetukset -paneeli oikeudet muokata ilmoituksen asetuksia. Voit ottaa käyttöön tai poistaa Skype-ilmoitukset käytöstä, kun et ole Skype tai kun näyttö on lukittu.

Hyödyllisiä asioita voit tehdä IM

Kun keskustelet jonkun Keskustelu-ikkunan, voit tehdä paljon muiden Skype-ominaisuuksia.

Henkilöiden lisääminen keskusteluun

1. Valitse Keskustelu-ikkunan, valitse + ikoni, lisätä osallistujia.

The add participants option selected from the list that appears after selecting the + icon in the conversation window.

1. Valitse luettelosta Yhteystiedot ja valitse Lisää.

Tärkeää: Jos chat-ikkuna näyttää viestin, että tietylle yhteyshenkilölle voi osallistua ryhmä-chatissa, kunnes ne päivittää Skype, haluta ilmoittaa lähettämällä erillinen 1 1 pikaviesti päivittää Skype.com/updateme, tai Lähetä tästä lisätietoja pilvi-pohjainen jaotella juttelu.

Käytä hymiöitä

Elävöittää IMs hymiöitä ja anna ystäväsi tietävät, miten tunne. Valitse hymiö kuvake keskustelu-ruutuun ja valitse hymiö luettelosta.

The emoticons list.

Lisätietoja pikaviestit.