Ohje Windows RT

Skypen liikkuminenWindows RT

Tämä opas auttaa sinua löytämään tiesi ympäri Skypen Windows RT, joten kun olet valmis, voit lisätä ystäviä yhteyshenkilöinä, niin Soita näköpuheluita ja pikaviesti niitä.

Aloittaa Skype, napauta tai napsauta aloitusnäytön Skype-laatta. Jos tämä on ensimmäinen kerta Skypen Windows RT, sinun täytyy kirjautua sisään.

The Skype tile in the Skype Start screen.

LiikkuminenSkype Home

The <span class=1 näytön"korkeus ="262"src="https://az705183.vo.msecnd.net/onlinesupportmedia/onlinesupport/media/skype/fa12210/fa12210_d.png "leveys ="540"/>

hotelliin: näyttää viimeisimmät puhelut ja pikaviestikeskusteluja.

Kaikki viimeisimmät viestit napsauttamalla hotelliin. vain uudet viestit napsauttamalla Lukematon.

Suosikit: näyttää suosikki yhteystietosi. Voit lisätä yhteyshenkilöitä tai poistaa ne Suosikit-osaan.

Lisätietoja suosikkien hallinta.

ihmiset: näyttää kaikki yhteystiedot aakkosjärjestykseen. Kun valitset ihmiset, kaikki yhteystiedot näkyvät.

Online-yhteyshenkilösi vs. kaikki yhteystiedot napsauttamalla käytettävissä. Voit etsiä tai lisätä kaverin yhteystiedon valitsemalla Lisää yhteystieto-painiketta.

Lue lisää lisätessäsi tai poistaessasi kontakteja.

Soita puhelimiin painiketta The call phones button : näyttää kellotaulu astella, niin Soita lankapuhelimiin ja kännyköihin.

Asiakirjaprofiilin kuvakkeen: näyttää asema, mieliala ja profiilitietojasi kuva. Voit muuttaa näitä milloin haluat. Lue lisää muuttaminen asema, mieliala ja profiilitietojasi kuva.

The profile icon displaying a profile picture and a mood message.

Keskustelusi liikkuminen

Kun napauttamalla tai napsauttamalla yhteyshenkilön nimeä, Avaa keskustelu-näkymän.

An instant message conversation window with a conversation box below it displayed on the right of the screen and a contact’s profile picture along with the contact’s profile info and call buttons displayed on the left.

A. Yhteystiedot Yhteenveto puhelun painikkeilla. Kertoo kaiken ystävä, jonka kanssa keskustelet. Painikkeilla kuvassa, video tai ääni soittaa joku Skypetai lisätä henkilöitä keskusteluun.

B. keskustelun. Näyttää pikaviestikeskustelu sinulla on.

C. keskustelun ruutuun. Tämä on, jossa voit kirjoittaa ja lähettää pikaviestit ja tekstiviestit kännyköihin.

Löytää asetukset

Tarkista äänen ja videon asetukset Skypessä RT, Skype Home, siirrä hiirtä näytön oikeassa yläkulmassa tai pyyhkäisemällä aivan jotta aiheuttaa jalkeilla hurmaa. Napauta tai napsauta asetukset.

The Settings charm selected from among the charms on the right of the <span class=korkeus 1 näytön."="304"src="https://az705183.vo.msecnd.net/onlinesupportmedia/onlinesupport/media/skype/screenshots/fa12104/fa12104_h.png "leveys ="540"/>

Vielä käytön aloittaminen Skypen Windows RT? Miksi ei Tutustu näppäriin oppaisiin: