Ohje Windows RT

Miten voin hallita tietosuoja-asetuksiani Skypen Windows RT -versiossa?

Skypen tietosuoja-asetusten avulla voit hallita sitä, kuka voi ottaa sinuun yhteyttä Skypessä. Voit muuttaa tietosuoja-asetuksia helposti ja estää epätoivotut puhelut tai roskapostit.

Lisätietoja kontaktin estämisestä ja poistamisesta.

Tärkeää: Jos käytät virustentorjuntaohjelmistoa tai palomuurisovellusta, varmista, että ne sallivat Skypen käytön.

Voit tarvittaessa vaihtaa Skypen Windows RT -version kielen.

Hallitse sitä, kuka voi ottaa sinuun yhteyttä Skypessä

Voit hallita helposti sitä, kuka voi soittaa sinulle tai lähettää sinulle pikaviestin Skypessä:

1. Avaa Skype.
  2. Siirrä Skypen etusivulla hiiren kohdistin oikeaan alanurkkaan tai sipaise oikealta vasemmalla, jotta oikopolkuvalikko tulee esiin.

Skypen etusivu

1. Valitse oikopolkuvalikosta Asetukset> Asetukset.

Asetukset valittu Asetukset-kohdassa

1. Valitse Asetukset-ikkunan Tietosuoja-kohdasta avattava valikko, joka on Kuka voi soittaa sinulle? -kohdan vieressä. Valitse sitten Kaikki tai Vain kontaktit.
  2. Klikkaa avattavaa valikkoa Kuka voi lähettää sinulle pikaviestejä? -kohdan vieressä ja valitse Kaikki tai Vain kontaktit.

Tietosuoja-osio on valittu Asetukset-ikkunassa. Voit määrittää, kuka voi ottaa sinuun yhteyttä Skypessä.

Jos haluat näkyä offline-tilassa kontakteillesi, kun avaat Skypen seuraavalla kerralla, voit määrittää tilaksesi Huomaamaton, ennen kuin suljet Skypen tai sammutat tietokoneen.

Hallitse sitä, kuka voi lähettää sinulle videon tai jakaa näytön kanssasi

Valitse Asetukset-ikkunan Video-kohdasta avattava valikko, joka on Saapuva video ja näytön jako -kohdan vieressä. Valitse sitten Käynnistä automaattisesti tai Kysy.

Video-osio on valittu Asetukset-kohdassa

Lisätietoja kameran vianmäärityksestä.

Hallitse saapuvia puheluja

Voit myös helposti muuttaa saapuvien puhelujen asetuksia:

1. Valitse Asetukset ja sitten Puhelut.
  2. Valitse Vastaa saapuviin puheluihin automaattisesti ja siirrä liukusäädin asentoon Kyllä tai Ei.
  3. Valitse Ota video käyttöön automaattisesti ja siirrä liukusäädin asentoon Kyllä tai Ei.

Puhelu-osio on valittu Asetukset-kohdassa

Jos haluat varmistaa, että saat tiedon kaikista puheluista tai haluat ilmoituksen saapuvista pikaviesteistä, voit ottaa käyttöön Skypen ilmoitukset. Lisätietoja.

Poista keskusteluhistoria

Keskusteluhistoriasi tallennetaan Skypen pilveen 30 päivän ajaksi, mutta voit määrittää, että se tallennetaan tietokoneeseesi pidemmäksi aikaa. Halutessasi voit myös poistaa koko keskusteluhistoriasi laitteestasi:

Siirry Asetukset-ikkunaan, joka on Tyhjennä koko keskusteluhistoria -kohdan vieressä, ja klikkaa Tyhjennä historia -painiketta.

Keskusteluhistoriasi on poistettu, kun käynnistät Skypen uudelleen. Sulje Skype ja käynnistä se uudelleen painamalla Alt+F4-näppäinyhdistelmää tai sipaisemalla näytön yläreunasta alas.

Tärkeää: Kun poistat keskusteluhistorian, sitä ei voi enää palauttaa. jolloin myös videoviestit poistetaan.

Lisää tietosuoja- ja profiiliasetuksia on Skypen tilisivulla. Lisätietoja tilin hallitsemisesta.

Saat lisätietoja verkkoturvallisuudesta, suojauksesta ja tietosuojasta suojauskeskuksessa.

Lisätietoja verkkotietosuojasta ja turvallisuudesta.