Koti Skypen Windows RT -versio

Miten voin hallita tiliäni Skypen Windows RT -versiossa?

Voit hallita tililläsi kaikkia Skype-tuotteitasi, kuten paketteja ja Skype-saldoa, sekä tarkastella muita hyödyllisiä tietoja, kuten ostohistoriaasi.

Skype-tiliä voi tarkastella seuraavasti:

1. Avaa Skype.
    2. Avaa profiilisivupalkki napauttamalla tai klikkaamalla Skypen kotisivun oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.

Profiilipalkin avaava profiilikuvake valittuna

1. Napauta tai klikkaa tiliä.

Tili-vaihtoehto valittuna näytön oikeassa reunassa

1. Selaimesi avautuu ja siirtyy Skypen verkkosivujen Oma tili -osioon.

Oma tili Skypen verkkosivuilla

Voit hallita Oma tili -sivulla Skype-tilisi asetuksia:

A. Voit ostaa vasemmasta ruudusta Skype-tuotteita, kuten Skype-saldoa ja paketteja.

Lisää Skype-saldoa- ja Lisää paketti -toiminnot valittavina Skype-saldon ja pakettien ostamista varten

B. Voit tehdä Tilitiedot-kohdassa seuraavia toimia:

• Voit muuttaa henkilötietojasi ja yhteystietojasi valitsemalla Profiili.
    • Voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi ja hallita linkitettyjä tilejäsi valitsemalla Tiliasetukset.
    • Voit muuttaa tiliasetuksia valitsemalla Laskutustiedot.
    • Voit hallita Skypen ominaisuuksia, kuten Skype To Go -numeroa ja soittajatunnusta, valitsemalla Hallitse ominaisuuksia.
    • Voit tarkistaa puhelu- ja tekstiviestihistoriasi valitsemalla Näytä käyttöhistoria. Voit myös viedä ja tallentaa puhelu- tai tekstiviestihistoriasi valitsemalla Oma käyttö -verkkosivulta Vie tiedostoon.

Tilitiedot-ikkuna ja sen toiminnot tilitietojen tarkastelua ja muuttamista varten

C. Voit siirtyä Hallitse ominaisuuksia -kohdassa myös suoraan Skypen toimintoihin valitsemalla niiden ruudut.

Hallitse ominaisuuksia -ikkuna

Lisätietoja tilistäsi.