Miten voin ostaa Skype tilauksen Windows RT?

Tilaukset ovat hyvä, edullinen tapa pitää yhteyttä ystävien kanssa, kun he eivät ole Skype. Se on helppo ostaa tilauksen Skypen Windows RT.

Tilauksen ostaminen:

1. Aloita Skype.
  2. Vuonna Skype Home, napauta tai napsauta Uusi kuvaketta Skype logo.

1. Valitse näyttöön tulevassa, tehdä tilaus. Skype tilaus www-sivu avautuu selaimessasi.

1. Tulla maahan haluat soittaa ja tarkistaa vaihtoehdoista.
  2. Napauta tai napsauta Osta nyt ja seuraa ohjeita ostoksen.

Lue lisää tilauksia.