Miten kirjaudun sisään Skypeen?

Takaisin hakutuloksiin

Voit kirjautua Skypeen Skype-nimellä, sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla.

1. Avaa Skype ja napsauta tai napauta kohtaa Skype-nimi, sähköpostiosoite tai puhelinnumero.
    2. Anna Skype-nimesi, sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
    3. Anna salasanasi ja valitse kirjautumisnuoli. Olet nyt kirjautuneena Skypeen.

Siirry selaimellasi osoitteeseen Skype.com ja lataa Skype. Käynnistä sitten Skype ja napsauta tai napauta vaihtoehtoa Luo uusi tili.

Opastamme sinua uuden Skype-tilin luomisessa.