Miten kirjaudun Skypeen?

Voit kirjautua Skypeen Skype-nimellä, sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla. Jos sinulla ei ole tiliä, voit luoda sen helposti.

1. Avaa Skype ja klikkaa tai napauta kohtaa Skype-nimi, sähköpostiosoite tai puhelinnumero.
    2. Anna Skype-nimesi, sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
    3. Anna salasanasi ja valitse kirjautumisnuoli. Olet nyt kirjautuneena Skypeen.

Siirry selaimellasi osoitteeseen Skype.com ja lataa Skype. Käynnistä sitten Skype ja klikkaa tai napauta vaihtoehtoa Luo uusi tili.

Opastamme sinua uuden Skype-tilin luomisessa.