Miten kirjaudun Skypeen?

Voit kirjautua Skypeen Skype-nimellä, sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla. Jos sinulla ei ole tiliä, voit luoda sen helposti.

1. Avaa Skype ja klikkaa tai napauta kohtaa Skype-nimi, sähköpostiosoite tai puhelinnumero.
  2. Anna Skype-nimesi, sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
  3. Anna salasanasi ja valitse kirjautumisnuoli. Olet nyt kirjautuneena Skypeen.

Tarvitsetko apua Skypen käytön aloittamiseen? Pääset alkuun lyhyiden video-oppaidemme avulla.

Siirry selaimellasi osoitteeseen Skype.com ja lataa Skype. Käynnistä sitten Skype ja klikkaa tai napauta vaihtoehtoa Luo uusi tili.

Opastamme sinua uuden Skype-tilin luomisessa.

Tarvitsetko apua Skypen käytön aloittamiseen? Pääset alkuun lyhyiden video-oppaidemme avulla.