Voinko kirjautua sisään Skypeen Microsoft-tililläni?

Kyllä, kun käytät Skypen työpöytä- tai verkkoversiota, voit kirjautua Skypeen Facebook-tunnuksillasi ja luoda sitten Skype-tilin.

1. Käynnistä Skype.
  2. Napsauta Kirjaudu Facebook-tunnuksillasi.
  3. Kirjoita Facebook-kirjautumisikkunassa Facebook-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja napsauta sitten Kirjaudu sisään.
  4. Napsauta Kirjaudu Facebook-tunnuksillasi. Jos haluat kirjautua Skypeen Facebook-tunnuksillasi automaattisesti aina, kun avaat Skypen, valitse Kirjaa minut sisään kun Skype käynnistyy -valintaruutu.
  5. Napsauta Salli.

Olet nyt luonut uuden Skype-tilin ja kirjautunut Skypeen Facebook-tunnuksillasi.

1. Käynnistä Skype.
  2. Napsauta Kirjaudu Facebook-tunnuksillasi.
  3. Kirjoita Facebook-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja napsauta sitten Kirjaudu sisään.

Oletko valmis oppimaan lisää?
Voinko kirjautua Skypeen Facebook-tunnuksilla mobiililaitteella?