Skypen käyttäminen (iPhone)

Etkö ole ennen käyttänyt Skypeä iPhonessa tai iPod touchissa? Älä huoli, aloittaminen on helppoa.

Toimi näin:

• Hanki Skype – lataa Skype iPhoneen tai iPod touchiin.
  • Liity Skypeen – hanki ilmainen tili ja lähetä kavereillesi pikaviestejä ja soita heille puheluja ja näköpuheluja ilmaiseksi.
  • Kirjaudu sisään Skypeen – Kirjaudu sisään ja lisää kaverisi kontakteiksi. Sen jälkeen voit soittaa heille puheluja ja näköpuheluja ja lähettää heille pikaviestejä missä tahansa.

Näin helppoa se on.

Uusimman Skype-version lataaminen

Voit ladata Skypen iPhone- tai iPod touch -version ilmaiseksi aivan kuten Skypen tietokoneversionkin. Uusimman Skypen iOS-version lataaminen ja käyttäminen edellyttää iOS 8:aa tai uudempaa.

Skypen lataaminen iPhoneen tai iPod touchiin:

1. Avaa App Store iPhonessa.
  2. Etsi Skype-sovellus.
  3. Aloita Skypen lataaminen napauttamalla Skype-kuvaketta.

Voimme myös lähettää sinulle latauslinkin tekstiviestillä. Tämä vaihtoehto on saatavana vain tietyissä maissa.

1. Siirry matkapuhelinten latausivustoon.
  2. Valitse Hanki sovellus iPhone-kohdassa.
  3. Valitse Hanki Skypen iPhone-versio.
  4. Kirjoita matkapuhelinnumerosi ja valitse Lähetä linkki puhelimeeni.

Skypen iPhone-sovellus on saatavana seuraavilla kielillä (puhelimesi kieliasetusten mukaan): Brasilian portugali, englanti, espanja, hindi, hollanti, indonesia, italia, japani, katalaani, korea, kreikka, kroatia, malesia, norja, perinteinen kiina, portugali, puola, ranska, romania, ruotsi, saksa, slovakki, suomi, tanska, thai, tšekki, turkki, unkari, ukraina, venäjä, vietnam, viro ja yksinkertaistettu kiina.

Jos mikään näitä kielistä ei ole käytössä puhelimessasi, Skype asennetaan oletuksena englanninkielisenä.

Saat lisätietoja iPhonen Skype-vaatimuksista käymällä App Storessa.*

* Skype ei vastaa ulkoisten sivustojen sisällöstä.

Liittyminen Skypeen

Etkö ole käyttänyt Skypeä ennen? Ei huolta, voit liittyä meihin kirjautumalla sisään Microsoft-tililläsi tai voit luoda uuden Skype-tilin.

Uuden Skype-tilin luominen iPhonessa tai iPod touchissa:

1. Avaa Skype ja napauta Luo tili.

2. Opastamme uuden tilin luomisessa.

Nyt voit aloittaa Skypen käyttämisen iPhonessa. Voit käyttää tiliäsi missä tahansa laitteessa, jossa voit käyttää Skypeä, kuten tietokoneessa, matkapuhelimessa, tabletissa tai televisiossa.

Kirjaudu Skypeen.

Varmista, että olet muodostanut Internet-yhteyden Wi-Fi- tai 3G-/4G-verkossa, ja kirjaudu Skypeen seuraavien ohjeiden mukaisesti.

1. Avaa Skype. Seuraava näyttö tulee näkyviin:

2. Kirjoita Skype-nimi, Microsoft-tilin sähköpostiosoite tai puhelinnumero ja napauta sitten nuolta.
  3. Kirjoita valitsemasi tilin salasana ja napauta Kirjaudu sisään.

Voit nyt lisätä kaverisi kontakteiksi ja soittaa heille puheluja ja näköpuheluja ja lähettää heille pikaviestejä.

Lisätietoja on Skypeen kirjautumista käsittelevässä oppaassa.

Oletko unohtanut kirjautumistietosi? Voimme auttaa.

Lue lisätietoja profiilikuvan lisäämisestä, tilaviestin muuttamisesta ja profiilitietojen mukauttamisesta. Et voi käyttää omia soittoääniä Skypen iPhone-versiossa, vaan ainoastaan esiladattuja Skype-soittoääniä. Lue lisää vinkkejä Skypen käyttämisestä.

Kirjautuminen ulos Skypestä

Voit kirjautua ulos Skypestä napauttamalla Omat tiedot -vaihtoehtoa, vierittämällä näyttöä alaspäin ja napauttamalla Kirjaudu ulos -vaihtoehtoa.

Toimiiko Skype iPhonella, jonka käyttöjärjestelmään asetetut rajoitukset on poistettu (”jailbreakattu”)?

Skype ei välttämättä toimi iPhonessa, jonka rajoituksia on poistettu. Skype ei tue tällaisia laitteita eikä ole vastuussa virheistä tai kaatumisista, jotka aiheutuvat iOS-käyttöjärjestelmän muokkauksista.