Ohje iPhone

Miten äänipuhelu soitetaan Skypen iPhone-versiossa?

Skypen iPhone-versiolla voit puhua Skypessä olevalle henkilölle kautta maailman ilmaiseksi.* Voit soittaa myös ryhmäpuheluja, joissa voi olla jopa 25 osallistujaa (24 plus sinä). Lisätietoja.

*Matkapuhelinoperaattorisi voi veloittaa datamaksuja, kun käytät 3G- tai 4G-verkkoja. Pyydä lisätietoja matkapuhelinoperaattoriltasi.

Kavereille soittaminen Skypessä

Ilmaisten Skypestä Skypeen -puhelujen soitto yhteystietoluetteloon lisätyille kavereille on helppoa.

1. Käytä hakutoimintoa sen yhteyshenkilön löytämiseen, jolle haluat soittaa. Voit löytää ne myös Yhteyshenkilöt-välilehdeltä tai Äskettäiset-välilehdeltä.
  2. Napauta yhteyshenkilöä, jolle haluat soittaa.
  3. Napsauta yhteyshenkilön näytön yläosassa olevaa puhelukuvaketta . Jos löysit yhteyshenkilön Viimeisimmät-välilehdeltä, voit pyyhkäistä oikealle, niin puhelukuvake tulee näkyviin.

Jos haluat vastaanottaa tulevan Skype-puhelun, napauta vihreää puhelupainiketta Puhelupainike.

Puhelun aikana voit tehdä seuraavaa:

• Napauta , jos haluat poistaa videokuvan käytöstä.
  • Valitse Mikrofonikuvake. ja ota mikrofoni käyttöön tai poista se käytöstä.
  • Napauta kuvaketta , jos haluat lisätä osallistujia puheluun.
  • Napauta näytön oikeassa yläreunassa tai sipaise vasemmalle puhelussa, jos haluat tarkastella ja lähettää pikaviestejä.
  • Napauta näytön vasemmassa yläreunassa olevaa kuvaketta Pikaviestikuvake, jos haluat poistua videopuhelunäytöstä (puhelu pysyy aktiivisena, kunnes lopetat sen).
  • Voit palata puheluun napauttamalla näytön yläosassa olevaa punaista käynnissä olevan puhelun banneria.
  • Valitse Lopeta-kuvake. ja lopeta puhelu.

Seuraavilla sivuilla on lisätietoja muista toimenpiteistä: