Miksi en voi soittaa joillekin yhteystiedoilleni Skypen iOS-versiolla?

Tämä voi johtua siitä, että yrität soittaa yhteyshenkilölle iPhonen tai iPadin osoitekirjasta Skypen yhteystietoluettelon sijaan. Varmista, että tarkastelet yhteystietoja Skype-sovelluksessa.

Jos Skypen yhteystietoluettelossa olevalla henkilöllä ei ole Skype-tiliä, hän ei voi osallistua videopuheluun. Olet saattanut lisätä uuden henkilön Skypen yhteystietoluetteloon kirjoittamalla nimen ja puhelinnumeron käsin. Jos henkilöllä ei ole Skype-tiliä, et voi soittaa hänelle videopuhelua.

Voit kuitenkin soittaa kyseiselle henkilölle edullisia puheluita tai lähettää hänelle tekstiviestejä Skypen avulla. Tarvitset vain hieman Skype-saldoa tai paketin. Napauta Äänipuhelu tai Tekstiviesti -painiketta.