Ohje iPhone

Tekstiviestin lähettäminen (iPhone)

Voit lähettää tekstiviestejä Skypen iPhone-versiosta samoin edullisin Skype-hinnoin kuin käyttäessäsi Skypeä tietokoneessasi. Tarvitset vain hieman Skype-saldoa.

Tekstiviestin lähettäminen näppäimistön avulla

1. Kirjaudu sisään Skypeen.
  2. Napauta Soita puhelimiin -välilehteä.
  3. Napauta oikeassa yläkulmassa näkyvää Näppäimistö-kuvaketta.

4. Kirjoita yhteystietosi numero. Kirjoittamisen aikana näet yhteyshenkilöistäsi löytyviä vastaavuuksia, joista voit valita haluamasi. Napauta Lähetä tekstiviesti -kuvaketta.

5. Voit myös tallentaa puhelinnumeron, jos haluat tehdä soittamisesta ja tekstiviestien lähettämisestä myöhemmin helpompaa.

*Huomautus: Laitteissa, joiden näyttö on 3,5-tuumainen (iPhone 4s ja aiemmat), Tallenna puhelinnumero -kuvake ei tule näkyviin. Tällöin sinun on soitettava numeroon ja etsittävä se sitten viimeisimmät-luettelosta, jos haluat lähettää tekstiviestin.

Valitettavasti henkilö, jolle lähetit tekstiviestin, ei voi vastata sinulle Skypessä.