Koti Skypen iPad-versio

Tekstiviestin lähettäminen (iPad)

Voit lähettää tekstiviestejä Skypen iPad-versiosta samoin edullisin Skype-hinnoin kuin käyttäessäsi Skypeä tietokoneessasi. Tarvitset vain hieman Skype-saldoa tai paketin.

Tekstiviestin lähettäminen näppäimistön avulla

1. Kirjaudu sisään Skypeen.
    2. Napauta näytön alareunan Soita puhelimiin -välilehteä.
    3. Napauta Näppäimistö-kuvaketta näytön yläreunassa. Voit myös napauttaa Osoitekirja-kuvaketta yhteystietojen käsittelemiseksi laitteellasi.

4. Kirjoita yhteystietosi numero. Kirjoittamisen aikana näet yhteyshenkilöistäsi löytyviä vastaavuuksia, joista voit valita haluamasi. Napauta Lähetä tekstiviesti -kuvaketta. Numeron kirjoittamisen jälkeen (jos numero ei vielä ole yhteystiedoissasi), voit napauttaa Tallenna puhelinnumero -vaihtoehtoa.

Valitettavasti henkilö, jolle lähetit tekstiviestin, ei voi vastata sinulle Skypessä.