Kuinka paljon Skype-puhelut lanka- ja matkapuhelimiin maksavat?

Skypestä Skypeen -puhelut ovat ilmaisia, mutta jos haluat soittaa matka- ja lankapuhelimiin Skypestä, tarvitset hieman Skype-saldoa tai paketin.

Maksamasi hinta määräytyy sen mukaan, mihin maahan soitat, ei sen mukaan, mistä soitat.

Näet puheluiden hinnat soittokohteen mukaan Skypen hintasivulta.

Muista, että kaikki puheluhinnat ovat samat soittopaikasta riippumatta. Ne vaihtelevat vain soittokohteen mukaan.