Ohje iPad

Skypen toimintojen käyttäminen (iPad)

Oletko jo ladannut Skypen ja liittynyt meihin? Jos olet, olet valmis nauttimaan hienoista ominaisuuksista, kuten äänipuheluista, videopuheluista ja pikaviesteistä.

Kun avaat Skypen iPadillasi, näet seuraavat vaihtoehdot:

Skypen iOS-päänäyttö

1. Haku: Voit hakea yhteystietoja kirjoittamalla yhteyshenkilön nimen tai etsimällä henkilöä Skype-hakemistosta. Voit myös tehdä hakuja keskusteluhistoriassasi.
  2. Uusi keskustelu: Voit napauttaa kuvaketta, jos haluat aloittaa uuden keskustelun ja valita, kenen kanssa haluat keskustella.
  3. Keskustelun otsikko: Voit käyttää keskustelun valintoja napauttamalla keskustelun otsikkoa.
  4. Video- tai äänipuhelut: Voit soittaa puhelun napauttamalla video- tai äänipuhelua.
  5. Viimeisimmät-välilehti: Tällä tarkastella viimeisimpiä käymiäsi keskusteluja ja puheluita.
  6. Yhteystiedot-välilehti: Voit tutkia yhteystietoluetteloasi ja lisätä uusia yhteystietoja ja suosikkiyhteystietoja.
  7. Soita puhelimiin -välilehti: Voit tarkastella viimeisimpiä puheluita ja soittaa uusia puheluita.
  8. Omat tiedot -välilehti: Voit tarkastella ja muokata kuvaasi, päivittää tilaviestisi, muuttaa tilasi, vaihtaa Skype-sovelluksen asetuksia, hankkia Skype-saldoa, käsitellä omaa tiliäsi ja kirjautua ulos Skypestä.

Hyödyllisiä asioita, joita Skypessä voi tehdä:

• Voit mykistää keskustelun (tai poistaa sen mykistyksen), merkitä viestin luetuksi (tai lukemattomaksi) tai poistaa keskustelun sipaisemalla oikealle keskustelussa ja napauttamalla sopivaa painiketta. Voit poistaa keskustelun myös napauttamalla näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa Muokkaa-painiketta, valitsemalla keskustelun ja napauttamalla sitten näytön oikeassa alakulmassa olevaa Poista-painiketta.
  • Jos haluat jakaa Skype-yhteystietoja, napauta näytön alaosassa olevaa yhteystietokortin kuvaketta, napauta jaettavia yhteystietoja ja napauta sitten näytön oikeassa yläkulmassa olevaa valintamerkkiä.
  • Voit soittaa videopuhelun tai soittaa yhteyshenkilölle, sipaisemalla oikealle yhteystiedon kohdalla ja napauttamalla videopuhelun tai puhelun painiketta:

Nyt kun perusteet ovat hallussa, olet valmis tekemään muita asioita: