Ohje iPhone

Matka- tai lankapuhelimeen soittaminen (iPhone)

Oletko ladannut Skypen ja liittynyt meihin? Jos olet, voit aloittaa puhelujen soittamisen.

Jos haluat soittaa matka- tai lankapuhelimeen, tarvitset hieman Skype-saldoa tai paketin.

Puhelinnumeroon soittaminen:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Napauta Soita puhelimiin -välilehteä ja napauta näppäimistökuvaketta .
  3. Jos haluat soittaa iPhonen tai iPodin osoitekirjassa olevaan numeroon, napauta osoitekirjakuvaketta puhelinnumeron oikeassa yläkulmassa ja valitse sitten yhteystieto, jolle haluat soittaa.
  4. Jos numeroa ei ole tallennettu iPhonen tai iPodin yhteystietoluetteloon, kirjoita numero, johon haluat soittaa, ja napauta sitten sinistä soittopainiketta. Jos haluat vaihtaa maakoodia, napauta maata ja valitse sitten haluamasi maa luettelosta. Kun aloitat puhelinnumeron kirjoittamisen uusimmassa Skype-versiossa näppäimistöllä, Skype tuo näkyviin kirjoittamaasi numeroa vastaavat yhteystiedot (sekä numerot, joihin olet soittanut äskettäin). Tämä nopeuttaa yhteystiedon etsimistä.

5. Kun olet antanut puhelinnumerosi, voit tallentaa sen napauttamalla Tallenna puhelinnumero -painiketta. Voit myös etsiä äskettäin käytettyjä puhelinnumeroita viimeisimmät-luettelosta ja voit myös soittaa tai lähettää tekstiviestejä tästä luettelosta.

Soittaminen Skype-yhteyshenkilön matka- tai lankapuhelimeen:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Kirjoita Hae Skype -ikkunaan sen yhteyshenkilön nimi, jolle haluat soittaa. Voit myös napauttaa Yhteystiedot-välilehteä tai vierittää keskusteluluetteloasi viimeisimmän kyseisen henkilön kanssa käydyn keskustelun löytämiseksi.
  3. Napauta yhteystietoa, napauta Soita-kuvaketta ja valitse sitten numero, johon haluat soittaa.

Tämä soittotapa toimii vain, jos yhteyshenkilö on lisännyt Skype-profiiliinsa matka- tai lankapuhelinnumeron. Jos numeroa ei näy, valitse puhelinnumero näppäimistön avulla.