Ohje iPad

Matka- tai lankapuhelimeen soittaminen (iPad)

Oletko ladannut Skypen ja liittynyt meihin? Jos olet, voit aloittaa puhelujen soittamisen.

Jos haluat soittaa matka- tai lankapuhelimeen, tarvitset hieman Skype-saldoa tai paketin.

Puhelinnumeroon soittaminen:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Napauta Soita puhelimiin ja napauta näppäimistökuvaketta .
  3. Voit näppäillä numeron, johon haluat soittaa, tai napauttaa oikeassa kulmassa näkyvää osoitekirjakuvaketta, jos haluat valita yhteystiedon laitteesi yhteystietoluettelosta. Napauta sitten soittopainiketta. Jos haluat vaihtaa maatunnusta, napauta maata ja valitse luettelosta haluamasi maa. Kun aloitat puhelinnumeron kirjoittamisen uusimmassa Skype-versiossa näppäimistöllä, Skype tuo näkyviin kirjoittamaasi numeroa vastaavat yhteystiedot (sekä numerot, joihin olet soittanut äskettäin). Tämä nopeuttaa yhteystiedon etsimistä.

1. Kun olet antanut puhelinnumerosi, voit tallentaa sen napauttamalla Tallenna puhelinnumero -painiketta. Voit myös etsiä äskettäin käytettyjä puhelinnumeroita viimeisimmät-luettelosta ja voit myös soittaa tai lähettää tekstiviestejä tästä luettelosta.

Soittaminen Skype-yhteyshenkilön matka- tai lankapuhelimeen:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Kirjoita Hae Skype -ikkunaan sen yhteyshenkilön nimi, jolle haluat soittaa. Voit myös napauttaa Yhteystiedot-välilehteä tai vierittää keskusteluluetteloasi viimeisimmän kyseisen henkilön kanssa käydyn keskustelun löytämiseksi.
  3. Napauta yhteystietoa, napauta Soita-kuvaketta ja valitse sitten numero, johon haluat soittaa.

Tämä soittotapa toimii vain, jos yhteyshenkilö on lisännyt Skype-profiiliinsa matka- tai lankapuhelinnumeron. Jos numeroa ei näy, valitse puhelinnumero näppäimistön avulla.