Ohje Windows RT

Mikä on Skype Windows RT?

Skypen Windows RT on uusi tapa käyttää Skype. Uuden Skype-kokemuksista on suunniteltu kosketusnäyttölaitteissa mielessä, joten onko käytössä Windows RT tabletti, pöytäkoneen tai kannettavan kosketusnäytöllä, Skypen Windows RT avulla voit pitää yhteyttä ystäviisi uusi, yksinkertainen ja elegantti tavalla.

Jos etsit tukea, meillä paljon FAQ auttamaan sinua ja se on helppo 2-polveutua-Windows/bd-p /Windows8"> Liity keskusteluun yhteisössämme.

Jos olet uusi Skypen Windows RT, miksi ei tarkistaa yhtä kätevä oppaita:

Uuden ilmeen

Skypen Windows RT näyttää erilaiselta, mutta silti Skype ominaisuuksia käytät eniten. Onko puhut tai olet muuttanut asetuksia, on selkeä ja helppokäyttöinen.

The Skype home screen.

Videopuhelun soittaminen tai videon ryhmä soittaa, lähettää pikaviestejä, soittaa kännykkään tai lankapuhelimeen tai Lähetä tekstiviesti. Skypen Windows RTja olet aina valmiina kiinni ystävien kanssa, missä he ovat maailmassa.

Video vaatii

Kun päivität uusin versio Skype for Windows RT, voit osallistua Ryhmänäköpuheluissa jopa 9 ystäväsi (yhteensä 10 osallistujaa). Vaikka et ole vielä jakaa näytön ryhmäpuhelun soittaminen, voi katsella näyttöjä jakavat muille osallistujille.

Lue lisää ryhmän video vaatii.