Ohje Windows Desktop

Saanko hyvitystä ostoksista, joita en ole tehnyt Skypesta?

Et. Voimme antaa hyvityksen vain suoraan Skypesta tehdyistä ostoksista. Seuraavia ei hyvitetä:

  • Kolmansien osapuolten kumppaneilta tehdyt ostokset – voit ottaa yhteyttä suoraan kumppaniin, joka tekee hyvityspäätöksen
  • Kupongit
  • Esimaksetut kortit
  • Kolmansien osapuolten maksutavoilla tehdyt käteisostokset
  • Skype Manager-järjestelmänvalvojan jakama Skype-saldo jäsenen henkilökohtaiselle Skype-tilille
  • Jäsenyys Skypen sovelluskehittäjäohjelmassa

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Maksuhistoria ja hyvitykset" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt