Ohje Windows Desktop

Miksi Skype-salasanaani pyydetään Tili-ikkunassa?

Jos näytämme tiliisi liittyviä arkaluonteisia tietoja (kuten maksuasetuksia), varmistamme tietoturvan pyytämällä ensiksi salasanaasi. Teemme tämän, vaikka olisit jo kirjautunut Skypeen automaattisesti sen käynnistyksen yhteydessä.

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Video-oppaat

Vaiheittaiset ohjeet Skypen käyttämiseen

Kavereiden etsiminen Skypessä Kavereiden etsiminen Skypessä
Kavereiden etsiminen Skypessä Kavereiden etsiminen Skypessä
Kavereiden etsiminen Skypessä Kavereiden etsiminen Skypessä

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt