Ohje Windows Desktop

Voi saada tukea minun Skype numero?

Ei. Emme voi valitettavasti palauttaa sinun maksullisten tuotteiden, kun niitä on käytetty. Skypen hyvityskäytäntö määritelty Skype numeron luonne tarkoittaa, että voit vastaanottaa puheluja heti, se on ostettu; ollen ole hyvityksiä voi tehdä Skype numerot.


Lue lisää meidän tuen käytäntö.

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Skype-numero" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt