Miten voin ostaa Skype-saldoa iPadillä tai iPhonella?

Skype-saldolla voit soittaa edullisesti matka- ja lankapuhelimiin Skypestä. Voit ostaa sillä myös Skype-numeroja ja paketteja.

Useimmissa maissa voit ostaa helposti Skype-saldoa suoraan Skypestä iPadillä tai iPhonella. Kaikkia iTunes Storen valuuttoja ei tueta, mutta lisäämme niiden tuen niin pian kuin mahdollista.

Amerikan dollari (USD)
Australian dollari (AUD)
Englannin punta (GBP)
Kanadan dollari (CAD)
Kiinan juan (CNY)
Tanskan kruunu (DKK)
Euro (EUR)
Hongkongin dollari (HKD)
Intian rupia (INR)
Indonesian rupia (IDR)
Japanin jeni (JPY)
Uuden-Seelannin dollari (NZD)
Norjan kruunu (NOK)
Venäjän rupla (RUB)
Saudi-Arabian rial (SAR)
Singaporen dollari (SGD)
Etelä-Afrikan randi (ZAR)
Ruotsin kruunu (SEK)
Sveitsin frangi (CHF)
Taiwanin uusi dollari (TWD)
Turkin liira (TRL)
Yhdistyneiden arabiemiirikuntien dirhami (AED)

Tärkeää: jos Skype-tilisi ja iTunes Storen valuutat eivät ole samat, ostoksesi hinnalle tehdään valuuttamuunto ja saat saldon Skype-tilillesi tilin mukaisessa valuutassa.

Skype-saldon ostaminen Skypen iOS-versiossa 4:

1. Napauta näytön alareunan Omat tiedot-välilehteä.
  2. Valitse Skype-saldo.
  3. Valitse oikealla Lisää saldoa ja viimeistele osto noudattamalla ohjeita.

Voit myös ostaa Skype-saldoa käyttämällä Skype-tiliäsi iPadin tai iPhonen selaimen kautta samaan tapaan kuin tietokoneessakin.

Skype-saldosi näkyy toimitettuna tilauksena tilissäsi, ja summa näkyy Skypessä. Voit nyt soittaa matka- ja lankapuhelimiin, ja puhelun hinta vähennetään saldostasi.

Voit myös ostaa Skype-saldoa tietokoneessasi. Kirjaudu sisään tiliisi, valitse Osta saldoa / Osta lisää saldoa ja noudata ohjeita.