Skype-tuotteiden maksaminen Applen ohjelman sisäisellä ostolla

Ohjelman sisäistä ostoa voidaan käyttää vain Apple iOS-laitteissa, joihin on asennettu Skype. Voit ostaa sillä Skype-saldoa, jota käyttämällä voit soittaa Skypen kautta todella edullisesti matka- ja lankapuhelimiin. Saldolla voit ostaa myös muita Skype-tuotteita, kuten Skype-numeroita ja paketteja.

Kaikkia iTunes Storen valuuttoja ei tueta, mutta lisäämme niiden tuen niin pian kuin mahdollista.

jos Skype-tilisi ja iTunes Storen valuutat eivät ole samat, ostoksesi hinnalle tehdään valuuttamuunto ja saat saldon Skype-tilillesi tilin mukaisessa valuutassa.

Skype-saldon ostaminen Skypen iOS-versiossa:

1. Napauta näytön alalaidassa Omat tiedot -välilehteä.
    2. Valitse Skype-saldo.
    3. Valitse oikealla Lisää saldoa ja viimeistele osto noudattamalla ohjeita.

Voit myös ostaa Skype-saldoa käyttämällä Skype-tiliäsi iPadin tai iPhonen selaimen kautta samaan tapaan kuin tietokoneessakin. Kirjaudu sisään tiliisi, valitse Osta saldoa / Osta lisää saldoa ja noudata ohjeita.

Amerikan dollari (USD)
    Australian dollari (AUD)
    Englannin punta (GBP)
    Etelä-Afrikan randi (ZAR)
    Euro (EUR)
    Hongkongin dollari (HKD)
    Indonesian rupia (IDR)
    Intian rupia (INR)
    Japanin jeni (JPY)
    Kanadan dollari (CAD)
    Kiinan juan (CNY)
    Norjan kruunu (NOK)
    Ruotsin kruunu (SEK)
    Saudi-Arabian rial (SAR)
    Singaporen dollari (SGD)
    Sveitsin frangi (CHF)
    Tanskan kruunu (DKK)
    Turkin liira (TRL)
    Uuden-Seelannin dollari (NZD)
    Uusi Israelin sekeli (ILS)
    Uusi Taiwanin dollari (TWD)
    Venäjän rupla (RUB)
    Yhdistyneiden arabiemiirikuntien dirhami (AED)

Jos olet tehnyt onnistuneen Applen ohjelman sisäisen oston, mutta havaitset ongelman Skype-tilauksessasi, voit toimia toisella seuraavista tavoista:

1. Ota yhteyttä asiakaspalveluun. Anna ongelman tiedot ja Applelta saatu ohjelman sisäisen ostoksen kuitti. Tutustumme ongelmaan ja toimitamme tilauksen sinulle mahdollisuuksien mukaan.
    2. Ilmoita ongelmasta Applelle. Apple voi hyvittää tilauksen sinulle, jos siihen on perusteet.