Ohje Android

Skypen käyttäminen Kindle Fire HD- ja Kindle Fire HDX -laitteissa

Amazonin Kindle Fire HD-, Kindle Fire HDX- ja Fire HD -tablettien mukana toimitetaan nyt valmiiksi asennettuna Skype. Se sisältää kaikki mainiot ominaisuudet, kuten maksuttomat Skypestä Skypeen tehtävät ääni- ja näköpuhelut, pikaviestit ja matka- ja lankapuhelimiin soittaminen edullisilla Skype-hinnoilla.

Skypea on erittäin helppo käyttää Kindle Fire HD- ja Kindle Fire HDX -laitteissa ja myös Fire HD:ssä – se toimii samalla tavalla kuin Android-tablettien Skype.

Lisätietoja Skypen Android-tableteille tarkoitetusta versiosta.

Lisätietoja Kindle Fire HD:stä ja Kindle Fire HDX:stä on Amazonin verkkosivustossa*.