Miten yhteystiedot siirretään Skype-tilistä toiseen?

Takaisin hakutuloksiin

Jos Skype-yhteystiedot on siirrettävä tilistä toiseen, voit yksinkertaisesti lähettää ne toiseen tiliin mistä tahansa ympäristöstä tai laitteesta käyttämällä Skypen verkkoversiota.

Ennen kuin aloitat, kannattaa ehkä kertoa yhteyshenkilöille, että lähetät heille yhteyspyynnön uudesta Skype-tilistäsi.

• Ensiksi sinun on varmistettava, että kumpikin tili näkyy kummankin yhteystietoluettelossa.
      1. Kirjaudu tämän linkin avulla tiliin, josta haluat lähettää yhteystiedot.
      2. Kirjoita hakuruutuun yhteystiedot vastaanottavan tilin Skype-nimi tai sähköpostiosoite.
      3. Valitse tilisi hakutuloksista ja valitse Lisää yhteystietoihin -painike.
        Lisää yhteystietoihin -painike
      4. Kirjaudu ulos tästä tilistä ja kirjaudu sitten tiliin, johon haluat lähettää yhteystiedot.
      5. Kun näet itseltäsi tulleen yhteyspyynnön, valitse Hyväksy-painike.
        Hyväksy-painike
      6. Kirjaudu ulos tästä tilistä.

• Seuraavaksi sinun on lähetettävä yhteystiedot tilistä toiseen.
      1. Kirjaudu tämän linkin avulla tiliin, josta haluat lähettää yhteystiedot.
      2. Valitse toinen tilisi keskusteluluettelosta ja valitse sitten viestiruudussa Lähetä yhteystiedot -painike.
        Lähetä yhteystiedot -painike
      3. Valitse kukin toiseen tiliisi lähetettävä yhteystieto ja valitse sitten Lähetä-painike.
        Lähetä yhteystiedot
      4. Kirjaudu ulos tästä tilistä.
    • Lisää lopuksi yhteystiedot uuteen tiliisi.
      1. Kirjaudu tämän linkin avulla tiliin, johon haluat lähettää yhteystiedot.
      2. Valitse toinen tilisi keskusteluluettelosta, jossa näkyvät kaikki yhteystiedot, jotka olet lähettänyt toisesta tilistäsi.
      3. Valitse kunkin yhteyshenkilön nimen kohdalla Lisää yhteystietoihin ja valitse sitten Lisää yhteystietoihin -painike.
      4. Valitut yhteyshenkilöt lisätään nyt yhteystietoluetteloosi, mutta ne pysyvät offline-tilassa, kunnes he hyväksyvät pyyntösi.