Miten yhteystiedot siirretään Skype-tilistä toiseen?

Jos olet luonut uuden Skype-tilin ja haluat siirtää yhteystietoja vanhalta tililtäsi uudelle, voit tehdä tämän Skypen Windows-, Mac- ja Linux-versioissa.

Jos käytät samaa Skype-tiliä uudessa tietokoneessa, yhteystietoja ei tarvitse siirtää – kirjaudu vain Skypeen uudessa laitteessa, niin yhteystietosi ovat heti käytettävissä.

Yhteystiedot voi siirtää parilla eri tavalla. Voit varmuuskopioida yhteystiedot tiedostoon tai lähettää yhteystiedot tililtä toiselle.

Voit varmuuskopioida yhteystiedot tiedostoon seuraavasti:

1. Kirjaudu Skypeen vanhaa tiliäsi käyttäen.

2. Valitse Yhteydet ja sitten Lisäasetukset > Varmuuskopioi kontaktit tiedostoon.

3. Siirry tietokoneessa sijaintiin, johon haluat tallentaa tiedoston, ja valitse sitten Tallenna.

4. Kirjaudu ulos vanhalta tililtä valitsemalla Skype > Kirjaudu ulos.

5. Kirjaudu Skypeen uutta tiliäsi käyttäen.

6. Valitse Yhteydet ja sitten Lisäasetukset > Palauta kontaktit tiedostosta.

7. Etsi tietokoneelle tallentamasi tiedosto, valitse se ja valitse sitten Avaa. Yhteystietosi tulevat näkyviin uudelle tilillesi.

Voit lähettää yhteystiedot tililtä toiselle seuraavasti:

1. Varmista, että molemmat tilit näkyvät molemmissa yhteystietoluetteloissa. Kirjaudu sitten Skypeen vanhaa tiliäsi käyttäen.

2. Lähetä siirrettävät yhteystiedot uudelle tilillesi. Yhteystietojen lähettämiseen liittyviä ohjeita.

3. Kirjaudu ulos vanhalta tililtä valitsemalla Skype > Kirjaudu ulos.

4. Kirjaudu Skypeen uuden tilin tiedoilla ja valitse Viimeisimmät. Viimeisimmät-luettelossa olevat yhteystietopyynnöt tulevat näkyviin.

5. Lähetä yhteystietopyyntö kullekin yhteystiedolle.

Yhteystietojen siirtäminen edellyttää, että lähetät ne ensin tililtä toiselle.

1. Varmista, että molemmat tilit näkyvät molemmissa yhteystietoluetteloissa. Kirjaudu sitten Skypeen vanhaa tiliäsi käyttäen.

2. Lähetä siirrettävät yhteystiedot uudelle tilillesi.

Lisätietoja yhteystietojen lähettämisestä Skypen Mac-versiossa tai Skypen Linux-versiossa.

3. Kirjaudu ulos vanhalta tililtäsi ja kirjaudu sitten uutta tiliäsi käyttäen. Yhteystiedot tulevat näkyviin uudelle tilillesi.

4. Lähetä yhteystietopyyntö kullekin yhteystiedolle.