Miten yhteystietoja siirretään Skype-tilistä toiseen?

Takaisin hakutuloksiin

Jos haluat siirtää Skype-yhteystietosi tilistä toiseen, voit lähettää ne tilistä toiseen missä tahansa käyttöympäristössä tai laitteessa, jossa on käytössä Skypen mobiili- tai työpöytäversio 8 tai Windows 10:n Skype (versio 14).

• Sinun täytyy ensin kirjautua tiliisi, josta haluat lähettää yhteystiedot.

1. Kirjoita hakuruutuun Skype-nimi tai sähköpostiosoite, johon haluat lähettää yhteystiedot.
      2. Valitse toinen tilisi hakutuloksista ja aloita keskustelu.
      3. Valitse Käyntikortti contact card button-painike.
      4. Valitse lähetettävien yhteystietojen vieressä oleva valintanappi.
      5. Valitse Lähetä-painike.

• Kirjaudu seuraavaksi tiliin, johon lähetit yhteystiedot.

1. Juuri lähettämäsi yhteystietokortit näkyvät keskustelussa. Voit aloittaa keskustelun henkilön kanssa valitsemalla Keskustelu mistä tahansa yhteystietokortista.
      2. Kun olet keskustellut henkilön kanssa tämän tilin kautta, henkilö lisätään automaattisesti yhteystietoluetteloosi.
        Huomautus: Sinun kannattaa ilmoittaa yhteystiedoillesi, että keskustelet heidän kanssaan toisen Skype-tilin kautta. Voit lähettää heille enintään 10 viestiä ja kuvat näkyvät sumeina, kunnes he hyväksyvät pyyntösi.