Ohje Mac

Miten voin korjata levyn oikeudet Mac OS X -käyttöjärjestelmässä?

Jos et voi asentaa tai käynnistää Skypea, Mac OS X -käyttöjärjestelmän levyn oikeuksien korjaaminen Levytyökalun avulla saattaa ratkaista ongelman.

Voit korjata levyn oikeudet Mac OS X -käyttöjärjestelmässä seuraavasti:

1. Avaa Ohjelmat-kansio ja valitse Lisäohjelmat> Levytyökalu.
  2. Valitse ensisijainen kiintolevy Levytyökalu-ikkunan vasemmasta ruudusta.
  3. Klikkaa Korjaus-välilehdessä Tarkista levyn oikeudet. Tietokone suorittaa diagnostiikkatestin. Tämä saattaa kestää jopa tunnin kiintolevyn koosta ja käyttötavasta riippuen.

1. Kun levyn oikeuksiin liittyvät ongelmat tulevat näkyviin Levytyökalu-ikkunaan, korjaa ne klikkaamalla Korjaa levyn oikeudet.
  2. Kun Levytyökalu on viimeistellyt levyn oikeuksien korjauksen, käynnistä tietokone uudelleen, jotta voit asentaa tai käynnistää Skypen.

Lisätietoja Applen verkkosivustossa.*