Ohje Windows RT

Miten voin soittaa, pikaviestin ja teksti minun Messenger ystäviä Skypen Windows RT?

Kun voit Kirjaudu Skypen Windows RT kanssa oman Microsoft huomioon ja -linkkiä tilisi, näet, Soita, pikaviesti ja teksti teidän Messenger kaverit kuten voit tehdä muiden Skype-yhteystiedot.

Soita lankapuhelimiin ja kännyköihinja lähettää tekstiviestejä ystävillesi, tarvitset hieman Skype Credit.

Puhelun tai pikaviesti (IM) teidän Messenger ota yhteyttä:

1. Aloita Skype.
  2. Ihmiset-Valitse yhteystieto, johon haluat soittaa tai IM. Jos Messenger kontakti on myös Skype-yhteystiedot, he voivat luettelossa kahdesti.

Jos et näe yhteystieto, napauta tai napsauta ihmiset etsiä niitä kaikkien ihmisten näytön. Profiilikuvan alapuolella merkintä ilmaisee valitsemallesi henkilölle Messenger yhteyttä.

1. Napauta tai napsauta vihreää puhelunäppäintä tai video-kuvake puhelun soittaminen. Lähetä pikaviesti Kirjoita viestisi, paina Enter-näppäintä tai paina oikeaa nuolta.

Lähettää viestin oman Messenger Yhteystiedot:

1. Aloita Skype.
  2. Valitse Messenger yhteystiedot haluat tekstin.
  3. Valitse Keskustelu-ikkunan kautta Messenger keskustelu-ruudun yläpuolella.

1. Valitse avautuvasta valikosta SMS.
  2. Jos kyseisellä henkilöllä on liitetty profiiliaan puhelinnumeron, valitse niiden vieressä SMS. Jos he eivät ole puhelinnumeroa, liitetty profiilin, Valitse, kirjoita luku ja tallenna se.
  3. Kirjoita viestisi ja paina Enter tai Napauta Lähetä.