Miten peruutan Skype-numeroni?

Takaisin hakutuloksiin

Voit peruuttaa pakettisi Skype-numeron tilauksen milloin tahansa. Voit peruuttaa Skype-numerosi toimimalla näin:

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
    2. Napsauta Hallitse ominaisuuksia -osiossa Skype-numero.
    3. Valitse Asetukset.
    4. Voit peruuttaa pakettisi Skype-numeron tilauksen täällä.

Kun peruutat Skype-numerosi, tilauksesi säilyy aktiivisena sen viimeiseen voimassaolopäivään saakka. Skype pitää Skype-numerosi varattuna tiliäsi varten 90 päivää sen viimeisen voimassaolopäivän jälkeen. Kukaan muu kuin sinä ei voi ostaa tätä numeroa tänä aikana. Voit uusia Skype-numerosi tilauksen tilisi kautta. Skype-numeron voi peruuttaa, muta niitä ei hyvitetä; lisätietoja.

Jos haluat aktivoida Skype-numerosi uudelleen, toimi näin:

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
    2. Napsauta Hallitse ominaisuuksia -osiossa Skype-numero.
    3. Valitse Aktivoi asetukset uudelleen sen numeron vierestä, jonka haluat aktivoida uudelleen, ja noudata annettuja ohjeita.

Skype-numerosi aktivoidaan heti, kun maksusi on hyväksytty.