Miten peruutan Skype-numeroni?

Takaisin hakutuloksiin

Voit peruuttaa Skype-numeron tilauksen milloin tahansa. Jos käytät iPhonea tai iPadia, saat lisätietoja artikkelista Skype-numeron hallitseminen.

Voit peruuttaa Skype-numerosi toimimalla näin:

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
    2. Valitse Hallitse ominaisuuksia -osiosta Skype-numero.

Huomautus: Jos käytät iPhonea tai iPadia, eikä Skype-numero-vaihtoehtoa näy, sinun on ehkä tyhjennettävä laitteen historia ja evästeet sekä kirjauduttava uudelleen sisään.
    3. Valitse Asetukset.
    4. Voit peruuttaa pakettisi Skype-numeron tilauksen täällä.

Kun peruutat Skype-numerosi, tilauksesi säilyy aktiivisena sen viimeiseen voimassaolopäivään saakka. Skype pitää Skype-numerosi varattuna tiliäsi varten 90 päivää sen viimeisen voimassaolopäivän jälkeen. Kukaan muu kuin sinä ei voi ostaa tätä numeroa tänä aikana. Voit uusia Skype-numerosi tilauksen tilisi kautta. Skype-numeron voi peruuttaa, muta niitä ei hyvitetä. Lisätietoja.

Jos haluat aktivoida Skype-numerosi uudelleen, toimi näin:

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
    2. Valitse Hallitse ominaisuuksia -osiosta Skype-numero.

Huomautus: Jos käytät iPhonea tai iPadia, eikä Skype-numero-vaihtoehtoa näy, sinun on ehkä tyhjennettävä laitteen historia ja evästeet sekä kirjauduttava uudelleen sisään.
    3. Valitse Aktivoi asetukset uudelleen sen numeron vierestä, jonka haluat aktivoida uudelleen, ja noudata annettuja ohjeita.

Skype-numerosi aktivoidaan heti, kun maksusi on hyväksytty.