Miten Skype-numero peruutetaan?

Voit peruuttaa Skype-numerosi tilauksen milloin tahansa. Skype-numero peruutetaan seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
    2. Napsauta Hallitse ominaisuuksia -osiossa vaihtoehtoa Skype-numero.
    3. Valitse Asetukset.
    4. Täältä voit perua Skype-numerosi tilauksen.

Kun Skype-numero perutaan, tilaus säilyy aktiivisena erääntymispäiväänsä saakka. Kun numero on peruttu, Skype varaa kyseisen Skype-numeron tilisi käyttöön 90 päivän ajaksi. Tämän ajanjakson aikana vain sinä voit ostaa kyseisen numeron käyttöösi. Voit uudistaa Skype-numeron tilauksesi tililtäsi käsin. Skype numerot voi vain perua, niitä ei hyvitetä. Lisätietoja.

Skype-numero aktivoidaan uudelleen seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
    2. Napsauta Hallitse ominaisuuksia -osiossa vaihtoehtoa Skype-numero.
    3. Napsauta vaihtoehtoa Aktivoi asetukset uudelleen sen numeron vieressä, jonka haluat aktivoida uudelleen, ja noudata annettuja ohjeita.

Skype-numerosi aktivoidaan uudelleen heti, kun maksusi on hyväksytty.