Ohje Windows RT

Miten asioita Skypen Windows RT?

Skypen Windows RT toimii koko näytön tilassa, mutta voit helposti käyttää muiden sovellusten ohella Skype snap-näkymä.

Laajennuksen näkymän käyttämisestä Skypen Windows RT:

1. Avaa sovellus, jonka haluat käyttää rinnalla Skype, esimerkiksi Internet Explorer.
  2. Mene takaisin aloitusnäyttöön ja Avaa Skype.
  3. Kosketa tai siirrä hiirtä näytön vasemmassa yläkulmassa-Internet Explorer (viimeinen käytetty sovellus)-ruutu näkyy.
  4. Vedä Internet Explorerin laatta tahansa näytön ja vapauta se. Näyttö on jaettu siten Internet Explorer ja Skype vierekkäin.

Options from the sidebar selected in the screen with Skype and Internet Explorer displayed.

Voit helposti säätää snap Katso. Vedä kuilun Baari näytössä, kunnes olet löytänyt haluamasi näyttökoko. Lopeta laajennus view yksinkertaisesti vedä pois näytön.

Kun vain pieni osa Skype koti-ikkunassa näkyy ruudulla (Katso kuva alla), Skype-valikko muuttuu vaaka pysty Näytä. Nähdäksesi loput Skype näytön käytä pystysuuntaista vierityspalkkia oikealla puolella.

Vertical view of the Skype application displayed in the snap view of the split screen next to Internet Explorer.

Kun Liu'uta jakaminen bar vasemmalle ja Laajenna Skype koti-ikkunassa, Skype-valikko siirtyy takaisin vaakasuorassa näkymässä. Tästä on hyötyä, kun selaat web, esimerkiksi. Skype voi kohdistaa vain puoli tai neljännes.