Ohje Mac

Kuinka pikaviestikeskusteluita voi avata uudessa ikkunassa Skypen Mac OS X -versiossa?

Moniajon helpottamiseksi voit nyt avata pikaviestikeskusteluja erillisiin ikkunoihin.

Keskusteluiden avaaminen uusissa ikkunoissa:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Valitse valikkopalkista Skype> Asetukset....
  3. Valitse vasemmasta yläreunasta Yleiset.
  4. Valitse Avaa keskustelu uudessa ikkunassa kaksoisklikatessa sivupalkissa.

Avaa keskustelu uudessa ikkunassa kaksoisklikatessa sivupalkissa -valinta näkyy valittuna Skypen asetuksissa.

Kun tästedes haluat lähettää kaverille pikaviestin erillisessä ikkunassa, riittää, että kaksoisklikkaat kaverin nimeä sivupalkissa.

Kontakti näkyy valittuna Viimeisimmät-kohdassa.

Tämä toimii vain, jos avaat keskustelun Viimeisimmät-luettelosta. Jos kaveriasi ei ole eritelty Viimeisimmät-kohdassa, voit lisätä hänet siirtymällä Kontaktit-kohtaan ja kaksoisklikkaamalla hänen nimeään.