Ohje Windows Phone

Kontaktien lisääminen (Windows Phone 8)

Oletko ladannut Skypen ja liittynyt meihin? Jos kyllä, niin olet valmis lisäämään kontakteja.

Etsi Skypeä käyttävät kaverisi helposti ja lisää heidät kontaktiluetteloosi. Voit lisätä Skype-kontaktin tai puhelinnumeron.

Miten lisään Skype-kontaktin?

Kontakti lisätään kontaktiluetteloon seuraavasti:

1. Avaa Skype.
  2. Napauta Skypen etusivulla Valikkopainike ja valitse sitten Lisää henkilöitä.
  3. Etsi kontaktin nimi hänen Skype-nimensä, nimensä, puhelinnumeronsa tai sähköpostiosoitteensa perusteella.
  4. Valitse kontaktin nimi tulosluettelosta ja napauta sitten Lisää kontakteihin.
  5. Kirjoita halutessasi oma viestisi ja napauta sitten Lähetä-painiketta.
  6. Kontakti tulee näkyviin henkilöt-luetteloon.

Näet, onko kontakti online- tai offline-tilassa, ja voit lähettää hänelle pikaviestin tai soittaa hänelle sen jälkeen, kun hän on hyväksynyt kontaktipyyntösi.

Skype-kontaktien luettelo henkilöiden alla.

Miten lisään puhelinnumeron?

Puhelinnumeron lisääminen:

1. Avaa Skype.
  2. Napauta Skypen etusivulla henkilöt-painiketta.
  3. Napauta sitten Valikkopainike valitse Lisää numero.
  4. Kirjoita kontaktin nimi, maa, puhelinnumero ja numeron tyyppi.

Puhelinnumero on annettava oikeassa muodossa, suuntanumero mukaan lukien ja ilman väliviivoja, tai muutoin puhelua ei voida soittaa.

5. Vahvista napauttamalla valintamerkkipainiketta Valintamerkkipainike.
  6. Kontakti tulee näkyviin henkilöt-luetteloon.

Voit nyt soittaa hänelle milloin tahansa, kunhan sinulla on riittävästi Skype-saldoa tai asianmukainen paketti.

Lisätietoja kontaktien hallinnoinnista Skypen Windows Phone 8 -versiossa.