Ohje Windows Phone

Kontaktien hallinta Skyp:n Windows Phone 8 -versiossa

Kun olet lisännyt kontaktejasi, voit hallita niitä seuraavilla tavoilla.

Kun hylkäät pyynnön, voit samalla myös asettaa eston kyseiselle kontaktille. Valitse estä kontakti -valintaruutu ja napauta sitten vaihtoehtoa ok.

Viimeisimmät-kohdassa näkyvä kontaktipyyntö.

1. Avaa Skype.
  2. Valitse viimeisimmät-kohdasta haluamasi kontaktipyyntö.
  3. Lisää kontakti kontaktiluetteloon napauttamalla vaihtoehtoa Hyväksy tai hylkää pyyntö napauttamalla vaihtoehtoa Hylkää.

Voit valita näytettäväksi jonkin seuraavista kontaktiryhmistä:

• Kaikki: Kaikki kontaktit näytetään.
  • Skype: Vain Skype-nimellään tai Microsoft-tiliinsä kirjautuneet kontaktit näytetään.
  • Saatavilla: Vain kaikki online-tilassa olevat kontaktit näytetään. Oman osoitekirjasi kontakteja ei näytetä. Jos olet kirjautunut Skypeen tai Microsoft-tiliisi, myös Messenger-kontaktit näytetään.

Kontakteja suodatetaan seuraavasti:

Henkilöt-kohdan vaihtoehto Kaikki on valittu.

1. Avaa Skype.
  2. Napauta henkilöt-kohdassa kontaktiluettelon yläpuolella olevaa suodatinta.
  3. Suodata kontakteja valitsemalla vaihtoehto kaikki, Skype tai tavoitettavissa.

Sekä Skype- että Messenger-kontakteja voi lisätä suosikkeihin. Jos haluat tarkastella suosikit-osioon lisättyjä kontakteja, pyyhkäise suosikit-näyttö näkyviin.

Kontakti lisätään suosikkeihin seuraavasti:

1. Avaa Skype.
  2. Siirry henkilöt-luetteloon ja napauta ja pidä sitä kontaktia, jonka haluat lisätä suosikkeihin.
  3. Valitse vaihtoehto lisää suosikkeihin.

Kontakti poistetaan suosikeista seuraavasti:

1. Avaa Skype.
  2. Siirry suosikit-luetteloon.
  3. Valitse vaihtoehto lisää suosikkeihin.
  4. Poista valintaruudun merkintä niiden kontaktien vierestä, jotka haluat poistaa suosikeista.
  5. Napauta Valitse nappi..

Voit asettaa kontaktille eston, jolloin kyseinen kontakti ei voi soittaa sinulle Skypestä Skypeen -puheluja, lähettää sinulle pikaviestejä tai seurata, milloin olet online-tilassa. Voit halutessasi myös poistaa kontakteja kontaktiluettelostasi kokonaan.

Kontakti asetetaan estoon seuraavasti:

1. Avaa Skype.
  2. Valitse henkilöt-luettelosta se kontakti, jolle haluat asettaa eston.
  3. Napauta ruudun alaosassa olevaa Valikkokuvake.Lisää-kuvaketta .
  4. Valitse vaihtoehto estä kontakti.
  5. Napauta vaihtoehtoa ok.

Kontaktin esto poistetaan seuraavasti:

Jos valitset vaihtoehdon tavoitettavissa, estettyjä kontakteja ei näytetä.

Henkilöt-kohdan vaihtoehto

Henkilöt-kohdan vaihtoehtoon

1. Avaa Skype.
  2. Varmista, että kontaktiluettelon suodattimeksi on valittu Skype tai kaikki.
  3. Napauta henkilöt-kohdassa kontaktia, jonka eston haluat poistaa. Estetyillä kontakteilla on harmaa merkki Harmaa merkki näytetään estettyjen kontaktien profiilikuvien päällä. profiilikuvan päällä.
  4. Valitse vaihtoehto poista kontaktin esto.
  5. Napauta vaihtoehtoa ok.

Kontakti poistetaan seuraavasti:

Estä kontakti -ikkunan poista kontakti -vaihtoehto on valittu.

1. Avaa Skype.
  2. Valitse henkilöt-luettelosta se kontakti, jonka haluat poistaa.
  3. Napauta ruudun alaosassa olevaa Valikkokuvake.Lisää-kuvaketta .
  4. Valitse vaihtoehto estä kontakti.
  5. Valitse poista kontakti -valintaruutu.
  6. Napauta vaihtoehtoa ok.