Ohje Windows Phone

Matka- tai lankapuhelimeen soittaminen (Windows Phone 8)

Oletko ladannut Skypen ja liittynyt meihin? Jos olet, voit aloittaa puhelujen soittamisen.

Skypen Windows Phone 8 -version avulla soitat matka- ja lankapuhelimiin edullisesti. Tarvitset vain hieman Skype-saldoa tai paketin.

Voit myös tarkastella ja hallita Skype-saldoasi suoraan Windows Phonesta käsin.

Matka- tai lankapuhelimeen soittaminen näppäimistön avulla:

Näppäimistö ja sen alapuolella oleva puhelupainike.

1. Avaa Skype.
  2. Napauta puhelupainiketta Puhelupainike. Näppäimistö tulee näkyviin.
  3. Valitse avattavasta valikosta maa, jonne haluat soittaa, ja anna sitten puhelinnumero.
  4. Napauta näppäimistön alapuolella olevaa vihreää puhelukuvaketta.

Skype-kontaktin matka- tai lankapuhelimeen soittaminen:

1. Avaa Skype.
  2. Valitse Henkilöt-kohdasta haluamasi kontakti.
  3. Napauta puhelupainiketta Puhelupainike.
  4. Valitse puhelinnumero, johon haluat soittaa.

Jos matka- tai lankapuhelinnumeroa ei näy, kontakti ei ole lisännyt numeroa profiiliinsa.

Windows Phonen osoitekirjaan lisätylle kontaktille soittaminen:

Henkilöt-kohdan vaihtoehto Kaikki on valittu.

1. Avaa Skype.
  2. Varmista, että kaikki kontaktit ovat näkyvissä Henkilöt-luettelossa.
  3. Valitse osoitekirjan kontakti, jolle haluat soittaa.
  4. Napauta puhelupainiketta Puhelupainike.

Muista lisätä kontaktin puhelinnumeroon suuntanumero, ennen kuin soitat hänen matka- tai lankapuhelimeensa.

Lisätietoja puhelujen soittamisesta Skypen Windows Phone 8 -versiolla.

Skype-saldon tarkastelu ja hallinta Windows Phone 8 -puhelimen avulla:

1. Avaa Skype.
  2. Napauta profiilikuvaasi. Näkyviin tulee Skype-saldosi sekä muita profiilitietoja.
  3. Napauta saldoriviä. Napautus käynnistää verkkoselaimen, jonka avulla voit kirjautua sisään ja valita, kuinka paljon Skype-saldoa haluat lisätä tiliisi.

Voit ostaa Skype-saldoa myös siirtymällä matkapuhelimesi selaimella osoitteeseen skype.com. Napauta vaihtoehtoa Osta Skype-saldoa, kirjaudu sisään Skype-nimelläsi ja salasanallasi ja suorita ostos loppuun noudattamalla annettuja ohjeita.