Ohje Windows Phone

Liikkuminen Skype (Windows Phone 8)

Oletko ladannut Skypen ja olitte? Sen jälkeen voit saada soittaa.

Tämä opas auttaa sinua löytämään tiesi ympäri Skype teidän Windows Phone 8, joten voit aloittaa sen hienoja ominaisuuksia, kuten äänen huhuilevan: video calling ja pikaviestit.

Avaa Skype napauttamalla sovellusten lista Skype-kuvaketta.

The Skype home screen displaying the profile picture, the people and recent option, contact lists filter, Skype contacts, the new call and messages icons and the settings option.

1. Profiilikuva. Napauttamalla sitä Katso profiilia ja tilin tietoja.
  2. Ihmiset/hotelliin/suosikkeja. Pyyhkäise yhteystietoluetteloon, viimeaikaisia toimia ja lempikuvaasi yhteystiedot.
  3. Yhteystiedot luettelon suodatin. Valitse haluamasi olla asetusluettelo (kaikki Skype on saatavilla).
  4. Yhteystiedot. Tutustu henkilön profiilikuva, nimi ja tuulella viesti.
  5. Uusi soittaa. Numeronäppäimien käyttäminen Soita lankapuhelimiin ja kännyköihin Skype. Sinun on hieman Skype Credit tai tilaus tehdä niin.
  6. Viestit. Lähettää pika- ja tekstiviestejä yhteystiedoillesi.
  7. Asetukset. Tarkista käytettävissä olevat vaihtoehdot. Vaihtoehdot muuttuvat liikkumaan Skype.