Ohje Windows Phone

Kirjautuminen Skypeen Windows Phone 8 -versiossa

Skypen Windows Phone 8 -versiolla voit soittaa ilmaiseksi puheluja ja näköpuheluja, lähettää pikaviestejä sekä soittaa matka- ja lankapuhelimiin edullisilla Skype-hinnoilla.

Lisätietoja Skypen Windows Phone 8 -version tukemista ominaisuuksista.

Seuraavat kysymykset ja niihin liittyvät vastaukset helpottavat Skypen Windows Phone 8 -version käytön aloittamista:

Uudella Skypen Windows Phone 8.1 -versiolla Skypeen voi kirjautua Microsoft-tiliä tai Skype-nimeä käyttämällä. Skype-nimellä kirjautuminen on käytettävissä vain uusimmassa Skypen Windows Phone 8.1 -versiossa. Sitä ei tueta Skypen Windows Phone 8 -versiossa.

1. Avaa Skype.
  2. Napauta joko Skype-nimi tai Microsoft-tili.
  3. Jos valitset Skype-nimen, kirjoita se ja salasana ja napauta Kirjaudu sisään.
  4. Jos valitset Microsoft-tilin, kirjoita se ja salasana ja napauta Kirjaudu sisään.
Jos haluat kirjautua Microsoft-tilillä, toimi täällä eriteltyjen toimenpiteiden mukaan.

Voit kirjautua Skypeen Windows Phone 8 -versiossa Microsoft-tiliä käyttämällä. Kannattaa käyttää samaa Microsoft-tiliä, jolla olet määrittänyt Windows Phonen asetukset.

1. Käynnistä Skype.
  2. Valitse Kirjaudu sisään.
  3. Kirjoita Microsoft-tilisi nimi ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

Jos sinulla on jo Skype-nimi

Skypeen kirjaudutaan Windows Phone 8 -versiossa nyt Microsoft-tiliä käyttämällä. Kun kirjaudut sisään Skypeen Microsoft-tililläsi, voit hyödyntää monia ominaisuuksia:

• yksi salasana vähemmän muistettavana
  • parannettu tilin suojaus
  • helpompi ja turvallisempi salasanan palautus
  • Microsoftin verkkopalvelujen käyttäminen.

Jos haluat kirjautua Skypen Windows Phone 8 -versioon aiemmin luomallasi Skype-tilillä, sinun on linkitettävä nykyinen Skype-tilisi Microsoft-tiliisi. Skype- ja Microsoft-tilien linkittäminen:

1. Avaa sovellus napauttamalla Skype-ruutua aloitusnäytössä.
  2. Valitse Kirjaudu sisään.
  3. Sinua opastetaan kirjautumaan Microsoft-tilillä. Kirjoita Microsoft-tilin sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

4. Hyväksy ehdot valitsemalla Jatka.

5. Sovellus kysyy, onko sinulla jo Skype-tili. Valitse Kyllä.

6. Skype hakee kirjautumiseen käytettävää sähköpostitiliä vastaavaa Skype-tiliä. Jos näytössä näkyvä tili on oikea, valitse Kyllä. Jos linkitettävä Skype-tili ei näy näytössä, valitse Linkitä toiseen Skype-tiliin.

• Jos valitset linkityksen johonkin toiseen Skype-tiliin, kirjoita Skype-nimi ja -salasana ja linkitä tilit sitten valitsemalla Kyllä.

Skype linkittää sitten valitut tilit. Olet nyt kirjautunut sisään Skypeen aiemmin määrittämälläsi Skype-nimellä, joka on linkitetty Microsoft-tiliisi.

Jollakin toisella Microsoft-tilillä kirjautuminen

Jos haluat käyttää Skype-kirjautumiseen jotakin muuta Microsoft-tiliä kuin jolla kirjaudut Windows Phone 8:aan (olet esimerkiksi luonut Skype-tilin jollakin toisella Microsoft-tilillä ennen Windows Phonen hankintaa):

1. Avaa sovellus napauttamalla Skype-ruutua aloitusnäytössä.
  2. Valitse Kirjaudu sisään
    .

3. Kirjoita Microsoft-tilin sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

Siinäpä se. Olet nyt kirjautunut Skypeen Windows Phone 8 -laitteessasi ja olet valmis lisäämään yhteystietoja, soittamaan ilmaisia Skype-puheluja ja lähettämään pikaviestejä.

Jos haluat kirjautua Skypeen jossakin muussa kuin Windows Phone 8 -laitteessa, kuten tietokoneessa tai tabletissa, kirjaudu sisään Microsoft-tililläsi ja anna Microsoft-tilisi tiedot.

Useiden Skype-tilien käyttäminen

Jos käytössäsi on useita Skype-tilejä, kukin on linkitettävä eri Microsoft-tiliin. Voit tarvittaessa luoda uuden Microsoft-tilin.

Lisätietoja Skype- ja Microsoft-tilien linkittämisestä.

Kyllä. Sinun on vain linkitettävä aiemmin luomasi Skype-tili Microsoft-tiliin (esimerkiksi siihen, jolla kirjaudut Windows Phone 8 -laitteeseen), niin voit käyttää Skypeä normaalisti.

Jos aiemmin luomasi yhteystiedot tai saldo eivät ole näkyvissä, voit poistaa Microsoft-tilin linkityksen Skype-tiliin vaivattomasti ja yrittää linkittää ne uudelleen.

Kyllä, voit luoda tilin, joka on linkitetty Microsoft-tiliisi. Skype-käyttäjäksi liittyminen edellyttää vain sisäänkirjautumista Microsoft-tilillä. Sinulla on jo Microsoft-tili, jolla kirjaudut Windows Phone 8:aan.

Skypeen kirjautuminen Windows Phone 8 -laitteella ensimmäisen kerran:

1. Avaa sovellus napauttamalla Skype-ruutua aloitusnäytössä.
  2. Valitse Kirjaudu sisään
    .

3. Kirjoita Microsoft-tilin sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään. Jos et ole vielä määrittänyt Microsoft-tiliäsi Skype-käyttöä varten (esimerkiksi tietokoneessa tai tabletissa), Skypen Windows Phone 8 -versio opastaa sen Microsoft-tilin määrittämisessä, jota käytät puhelimeen kirjautumiseen ja sitä kautta Skypeen kirjautumiseen.

Jos haluat kirjautua Skypeen jossakin muussa kuin Windows Phone 8 -laitteessa, kuten tietokoneessa tai tabletissa, kirjaudu sisään Microsoft-tililläsi ja anna Microsoft-tilisi tiedot.

Seuraavassa on joitakin näppäriä korjaustoimia yleisille ongelmille, joita saattaa ilmetä, kun kirjautuminen Skypeen Windows Phone 8 -laitteessa ei onnistu.

En näe Skype-yhteystietoja tai Skype-saldoa. Mitä teen?

Olet saattanut linkittää Microsoft-tilisi johonkin toiseen Skype-tiliin tai luoda uuden tilin. Eipä hätää: voit poistaa niiden linkityksen vaivattomasti ja linkittää oikeat tilit.

En muista Microsoft-tilini nimeä

Jos et muista sen Microsoft-tilisi nimeä, jolla olet määrittänyt Windows Phonen asetukset:

1. Käynnistä Skype.
  2. Valitse vaihtoehto, jolla saat apua sisäänkirjautumiseen.
  3. Valitse käyttäjänimen näyttämisvaihtoehto.

Microsoft-tilisi nimi on se sähköpostiosoite, joka näkyy Microsoft-tililläsi sähköposti+tilit-asetuksissa.

En muista Microsoft-tilini salasanaa

Jos et muista sen Microsoft-tilisi salasanaa, jolla olet määrittänyt Windows Phonen asetukset:

1. Käynnistä Skype.
  2. Valitse vaihtoehto, jolla saat apua sisäänkirjautumiseen.
  3. Valitse salasanan palautusvaihtoehto.

Tee salasanan palautustoimenpiteet.

Voit vaihtoehtoisesti palauttaa salasanan myös jonkin selaimen kautta.

Kun yritän linkittää Skype-nimeni Microsoft-tiliini, saan viestin, jossa ilmoitetaan, että nimi on jo linkitetty

Jos käyttämäsi Skype-tili on jo linkitetty Microsoft-tiliin, kirjaudu Microsoft-tilille ja tarkista, onko tilit linkitetty oikein.

Jos huomaat, että linkitetyt tilit eivät ole haluamiasi, voit poistaa niiden linkityksen ja linkittää sitten asianmukaiset tilit.

Näyttö on tyhjä, kun yritän kirjautua Microsoft-tililläni

Jos näet tyhjän näytön, kun yrität kirjautua Microsoft-tililläsi, kyseessä on todennäköisesti datayhteysongelma.

Tarkista yhteys (siirry esimerkiksi vahvemman Wi-Fi-verkon alueelle tai paremmalle mobiiliverkon peittoalueelle) ja yritä uudelleen.

Saan varmennevirheen, kun yritän kirjautua Skypen Windows Phone 8 -versioon

Jos yrität kirjautua Skypen Windows Phone 8 -versioon Microsoft-tililläsi, mutta se ei onnistu (saat varmennevirheen), puhelimesi päivämäärä- ja aika-asetukset ovat todennäköisesti väärin.

Windows Phone 8:n päivämäärän ja ajan asettaminen:

1. Valitse puhelimen valikosta Asetukset.

2. Valitse päivämäärä+aika.

3. Siirrä Aseta automaattisesti -liukusäädin asetukseen Käytössä.

Voit nyt kirjautua Skypen Windows Phone 8 -versioon Microsoft-tililläsi.

Sinun on kirjauduttava Skypen Windows Phone 8 -versioon vain kerran, kun käynnistät sovelluksen ensimmäisen kerran. Sinut kirjataan sitten sisään automaattisesti aina, kun käynnistät Skypen.

Jos sinulla on Skypen uusin Windows Phone 8.1 -versio, voit käyttää myös kertakirjautumista, mutta vain jos kirjaudut Skypeen Microsoft-tilillä. Kertakirjautuminen tarkoittaa, että sinun on kirjauduttava vain puhelimeen, minkä jälkeen sinut kirjataan automaattisesti myös Skypeen (ilman että Microsoft-tilin tietoja tarvitsee syöttää sovellusta avattaessa).

Skypen Windows Phone 8 -versiota ja kaikkia sen ominaisuuksia voi käyttää 3G-, 4G- ja Wi-Fi-verkoissa. Matkapuhelinoperaattorisi voi veloittaa datamaksuja, kun käytät Skypeä 3G- tai 4G-verkoissa.