Kuinka automaattiset päivitykset poistetaan käytöstä Skypen Mac OS X -versiossa?

Takaisin hakutuloksiin

Tämä artikkeli on saatavana myös tuotteille:

Automaattiset päivitykset on helpoin tapa pitää Skypen Mac OS X -versiosi ajan tasalla. Se on oletusarvoisesti käytössä, mutta voit halutessasi poistaa sen käytöstä:

1. Avaa Skype.
    2. Valitse valikkopalkista Skype> Asetukset....
    3. Valitse Yleiset-välilehti ja poista Pidä Skype aina ajan tasalla -valintaruudun valinta.

Voit ottaa automaattiset päivitykset jälleen käyttöön milloin tahansa. Riittää, että valitset Skype> Asetukset…> Yleiset ja valitset Pidä Skype aina ajan tasalla -valintaruudun.

Jos olet poistanut Skypen automaattiset päivitykset käytöstä Mac-tietokoneessasi, voit päivittää Skypen manuaalisesti:

1. Avaa Skype.
    2. Valitse valikkopalkista Skype > Tarkista päivitykset....
    3. Jos päivitys on käytettävissä, sinua kehotetaan asentamaan se. Valitse Päivitä.
    4. Kun päivitys on valmis, voit ryhtyä käyttämään uutta Skype-versiota valitsemalla ponnahdusikkunasta uudelleenkäynnistysvalintaa.

Huomautus: Lopetamme toisinaan Skypen vanhoja versioita, jotta voimme keskittyä uusien Skype-versioiden parantamiseen. Tässä tilanteessa näet seuraavan sanoman, kun yrität kirjautua sisään Skypeen:

Klikkaa tässä tapauksessa Lataa uusin versio nyt -valintaa ja päivitä uusimpaan versioon maksutta noudattamalla ohjeita. Voit myös katsoa yksityiskohtaiset ohjeet täältä ongelmien ratkaisemiseen ja Skypen käyttämiseen.