Mitä eroa on Skypen Windows RT ja Skype for Windows desktop?

Jos olet Windows XP, Vista tai 7, voit käyttää Skype for Windows desktop. Jos tietokoneesi Windows RT laite, voit käyttää Skypen Windows RT.

Skypen Windows RT on optimoitu oman Windows kosketusnäyttö laite ja on aina, joten voit pitää yhteyttä ystäviisi helpommin.

Molemmat versiot voi kirjautua sisään sinun Microsoft huomioon, joten se on helppo keskustella oman Messenger yhteystiedot. Lue lisää Microsoft tilit.