Mikä Skypen versio matkapuhelimessani tai tabletissani on?

Skypen eri versioissa on erilaisia käyttöliittymiä ja asetuksia. Jotta pystymme auttamaan sinua ongelmassasi, käytössä olevan Skype-version tietämisestä on toisinaan paljonkin hyötyä.

Voit selvittää matkapuhelimessasi käytössä olevan Skype-version seuraavasti:

Skypen Windows 10 Mobile -versio

1. Avaa Skype.
    2. Valitse Näytä lisää -valikko ... Ikkunan alalaidasta.
    3. Valitse Tietoja.

Skypen iPhone- tai iPod-versio

1. Avaa Skype.
    2. Napauta versiosi mukaan Omat tiedot -välilehteä näytön alalaidassa, napauta sitten Asetukset ja valitse Tietoja TAI napauta Asetukset näytön vasemmasta alakulmasta ja valitse sitten Tietoja Skypestä.

Skypen Android-versio

1. Avaa Skype.
    2. Paina aloitusnäytössä valikkopainiketta tai napauta valikkokuvaketta, jos laitteessa on Android 3.0 tai uudempi, ja valitse Tietoja.

Voit selvittää tabletissasi käytössä olevan Skype-version seuraavasti:

Skypen iPad-versio

1. Avaa Skype.
    2. Napauta näytön alalaidassa Omat tiedot -välilehteä.
    3. Napauta Asetukset ja valitse sitten Tietoja.

Lisätietoja tietokoneessasi käytössä olevan Skype-version selvittämisestä.

Jotta suorituskyky on paras mahdollinen ja ominaisuudet ovat ajan tasalla, suosittelemme käyttämään Skypen uusinta versiota. Uusin Skype-versio toimii kaikissa iOS-laitteissa, joissa on vähintään iOS 8. Jos käytössäsi on vanhempi iOS-versio, et voi käyttää Skypen uusimpia ominaisuuksia. Voit silti käyttää Skypen perustoimintoja ja pitää yhteyttä kavereihisi ja perheenjäseniin.