Koti Skypen Windows RT -versio

Miksi näen estetty Skypen Windows RT?

Tällä hetkellä Skypen Windows RT joskus osoittaa aiemmin estetty yhteystiedot. Älä huoli, näitä yhteyksiä edelleen umpikujassa ja voi lähettää sinulle mitenkään.

Pahoittelemme sekaannusta, syynä voi. Parhaillaan korjaamassa ongelman ja julkaisee päivityksen mahdollisimman pian.

On mahdollista pysyvästi poistaa nämä estetty ihmiset -luettelosta. Tekemään niin:

1. Aloita Skype.
    2. Etsi ihmisetestetty. Jos et näe yhteystieto, napauta tai napsauta ihmisiä avaamaan kaikki ihmiset näytön.
    3. Napauta tai napsauta. Keskustelu-näyttö avautuu.
    4. Napsauta hiiren kakkospainikkeella tai pyyhkäisemällä asetukset-valikkoon.
    5. Napauta tai napsauta Poista näytön oikeassa alakulmassa.
    6. Valitse avautuvassa ikkunassa vahvista poistaa .

Varmista, että käytät uusin versio Skypen Windows RT nauttia uusimmat ominaisuudet ja parannukset.