Miten Skype-saldoa voi antaa lahjaksi perheenjäsenille ja kavereille?

Skype-saldoa voi lahjoittaa kahdella tavalla: ostamalla Skype-arvosetelin verkossa tai lähettämällä omalle tilillesi lisättyä Skype-saldoa.

Voit lahjoittaa Skype-arvosetelin sähköpostitse kenelle tahansa – vastaanottajan ei tarvitse olla Skype-yhteystieto. Siirry Skype-saldon lahjoitus ‑sivulle, anna pyydetyt tiedot, valitse lahjakortin tyyli ja valitse sitten Esikatselu ja maksu, Anna tietosi, valitse maksutapa ja vahvista maksutiedot valitsemalla Maksu.

Voit antaa Skype-saldoasi kelle tahansa Skype-yhteystiedollesi lahjaksi. Lahjoitettava saldo vähennetään tilisi käytettävissä olevasta saldosta.

1. Kirjaudu tilillesi seuraavan linkin kautta: lähetä Skype-saldoa.
  2. Kirjoita yhteystiedon nimi hakukenttään ja valitse haluamasi yhteystieto luettelosta.
  3. Valitse lähetettävän saldon määrä. Jos tililläsi ei ole riittävästi Skype-saldoa, saat ensin ostokehotteen.
  4. Valitse lahjakortin tyyli. Yhteystietosi saa kortin lahjan mukana.
  5. Klikkaa Vahvista valinta ‑painiketta. Saldo lähetetään suoraan yhteystiedollesi. Yhteystieto saa ilmoituksen sähköpostin ja Skypen kautta, ja lahjoitettu saldo lisätään hänen käytettävään saldoonsa automaattisesti.

Jos Skype-tilisi valuutta on eri kuin ystäväsi tilin valuutta, muunnamme saldon hänen valuutalleen Euroopan keskuspankin kurssien mukaisesti.