Ohje Windows RT

Voit kirjautua ulos Skypen Windows RT?

Skypen Windows RT on tarkoitus olla aina, niin et koskaan unohda viestin. Kuitenkin, jos et halua tulla häirityksi, voit helposti kirjautua (Katso "Kirjaudu ulos Skypen Windows RTalla).

Jos haluat vain poistaa ilmoitukset käytöstä, sulje app, tee itse näkymätön, tai lopettaa Skypen käynnissä taustalla, valitse ohjeita oppia miten.

1. Napauta tai napsauta profiili -kuvaketta oikeassa yläkulmassa Skype Home.

2. Profiili-tietoruutu tulee näkyviin.
  3. Napauta tai napsauta Kirjaudu ulos.

Jos haluat kirjautua takaisin sisään, napsauta Kirjaudu sisään -painiketta. ei tarvitse salasanaa uudelleen.

Jos haluat kirjautua sisään Skypen Windows RT eri Skype-tilillä (Microsoft tiliä), voit helposti luoda toisen Windows 8 käyttäjä huomioon, linkittää haluamasi Microsoft tili ja kirjaudu Skypeen asiakkuuteen.

Lisätietoja Skypen kirjautumalla Windows RT eri Skype-tilejä.

Lue lisää Microsoft tilit.

Voit myös helposti sulkea sovelluksen tai pysyvät verkossa ja kuinka paljon nähdä Skype ja kuinka paljon yhteystiedot nähdä sinua.

Jos haluat sulkea Skypen Windows RT, paina Alt+F4 -näppäinyhdistelmää näppäimistön, tai jos sinulla on kosketusnäyttö, Pyyhkäise ylhäältä aina alaspäin näytön.

Jos haluat pysyvät verkossa, mutta eivät yksinkertaisesti halua tulla häirityksi, voit poistaa Skype ilmoitukset käytöstä tai tilaksesi näkymätön.

Jos et halua nähdä mitään, kun saat viestin tai kutsun:

1. Aloita Skype.
  2. Vuonna Skype Home, siirrä hiiri oikeassa alakulmassa tai pyyhkäisemällä oikeus tehdä hurmaa näy, niin Napauta tai napsauta asetukset.
  3. AsetuksetNapauta tai napsauta käyttöoikeudet.
  4. Valitse ilmoitukset- offliukusäätimellä.

Jos haluat ystäviesi näkevän, että olet online-tilassa:

1. Aloita Skype.
  2. Vuonna Skype Home, oikeassa yläkulmassa, napauta tai napsauta profiilikuvaasi. Profiili sivupalkissa avautuu.
  3. Napauta tai napsauta näkymätön.

Kun olet näkymätön, voit silti soittaa ja lähettää pikaviestejä sinulle kontakteja.

Jos haluat vain Skype toimimaan, kun se avataan:

1. Aloita Skype.
  2. Vuonna Skype Home, siirrä hiirtä näytön oikeassa, tai jos sinulla on kosketusnäyttö, pyyhkäistä oikealta tehdä hurmaa näy, napauta tai napsauta asetukset.
  3. AsetuksetNapauta tai napsauta käyttöoikeudet.
  4. Vetämällä liukusäädintä kohdassa Näytön lukitseminen pois.

Tämä estää Skype käynnissä kun et käytä sitä ja lopettaa kaikki ilmoitusten näyttämisen Lukitse näyttö. Jos tämä asetus on Off, et tule tekemään asioita Skypellä.