Ohje Windows RT

Miten voi kirjautua Skype eri Skype-tilejä Windows RT?

Käyttää Skypen Windows RT useita tilejä, sinun täytyy olla Microsoft tiliin jokaisessa Skype-tilin. Jos et ole jo linkittänyt Skype-tilin voi Microsoft tili, voit oppia miten täällä. Voit kirjautua Skype for Windows RT eri Skype-tilejä luomalla erillinen Windows käyttäjätilejä erillisen Microsoft tilit.

Kun olet luonut uuden Microsoft huomioon tai Skype-tilin voi yhdistää Microsoft -tili, voit sitten asettaa eri käyttäjätilejä Windows.

Luo erillinen Windows käyttäjätilit

Tämä vaihtoehto antaa sinulle erillinen Windows käyttäjätilejä. Jokainen näistä käyttäjätileistä on oma Microsoft tilillä, jota käytät kirjautumiseen, ikään kuin tilinpäätöksen eri tietokoneissa. Tämä vaihtoehto sopii, jos eri ihmiset käyttävät samaa tietokonetta tai käyttää erillistä Skype tilit Windows RT laitteet.

Skypen kirjautumiseen Windows RT eri tilejä:

1. Luo uusi Windows käyttäjätili (tai tarvitsemasi määrän). Lisätietoja uusien Windows käyttäjätilit tämän kätevä Windows käyttöopas (kohdassa "Luo Microsoft huomioon").
  2. Kirjaudu uuden käyttäjätilin.
  3. Saat Skype for Windows RT päässä Windows tallentaa, kuten ennenkin, ja asenna se uuteen tiliin.
  4. Kun olet asentanut Skype, käynnistää sen ja linkki uuteen Microsoft tili toiseen Skype-tiliisi.
  5. Voit nyt helposti vaihtaa Skype-tilejä siirtämällä välillä teidän Windows käyttäjätilejä.

Sovellukset, asetukset ja tiedostot on linkitetty käyttäjätiliisi. Jos vaihdat toiseen tiliin, ei ole käyttää niitä, kunnes vaihdat takaisin (tai kopioit nämä uuden käyttäjätilin).